- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
mindenki volt szives meghalni? en magamtol nem tok irni egy ilyet
-
kretenallat
senior tag
up?
-
Andie
őstag
válasz
Drótszamár #181 üzenetére
Ha Te is fejlesztö vagy (márpedig úgy látom), akkor nemértem, hogy kérdezhetsz ilyet komolyan, hogy megharagszom-e érte. Naná, hogy nem, söt, örülök neki, hogy ötletet tudtam adni, és sok sikert kivánok a cucchoz! Aztán ha kész, egy tiszteletpéldánnyal meglephetsz. Addig is, ha bármi help kell, irj nyugodtan (még a félkész kódot is elküldhetem, bár nem szivesen adok ki félmunkát a kezemböl).
Többieknek : kis türelmet kérek még, nagyon elvesztem az utóbbi idöben, de amit megigértem, meglesz! -
Drótszamár
őstag
Na ha nem haragszol meg érte, akkor kölcsönvettem az ötletedet, és elkezdtem egy távvezérlő progit fejleszteni. A levél letöltögetős, és szételemzős része már készen van. Most jön a parancsok lekezelése.
Van Wap-om a telómon, és üzenetet már tudok küldeni az ágyambólTök király
Még csak az üzenetküldő része van kész, így a program csak leokézandó üzeneteket tud kiírni. -
Andie
őstag
válasz
kretenallat #178 üzenetére
Persze, csak most nincs rá idöm, sorry!
Holnap délután meglesz! -
Andie
őstag
válasz
kretenallat #175 üzenetére
Természetesen nem úgy értettem, hogy beégetem az 1.25. Ez eddig sem volt rám jellemzö, ha megnézed a program paraméterezhetöségét
-
Andie
őstag
válasz
kretenallat #173 üzenetére
Gyerekek, mindent lehet, csak akarni kell.
1.25 mp-enként csippanjon? Hát jó idegesitö lesz, de tőlem?! -
peltar
tag
Megkaptam, köszönöm.
Néztem a progidat, tetszik és köszi a meglepit.
Én teljesen más úton indultam el (nem wav, hanem sípolás), de ma már biztos nem lessz kész mert teljesen újra kellett raknom a rendszerem, ugyanis egy nLite-tal buherált Windowst használok amiből teljesen kiszedtem az IE-t, és ez nem tetszett a Visual Studionak.Maga a program működik, (a régi pittyegő átpofozgatása), csak a gyorsbillentyűkkel vagyok bajban, és mára már elegem van a programozásból. Főleg mert reggel elhúztak Assemblyből, igaz megérdemelten. Egy szót nem tanultam.
-
Andie
őstag
Megvizsgáltam, és ez azért van, mert az elérési útban szóköz is található. P : My Documents. Ilyenkor a windows '' -jeleket tesz az elérési út elejére és végére, hogy a szóköz ne zavarja meg.
Próbálom kiküszöbölni ezt a windows feature-t, de addig is azt javaslom, olyan helyről rángasd be a hangokat, ahol nincs szóköz a könyvtárnevekben.
(megtaláltad a meglepit?)
-
[w]
őstag
-
Andie
őstag
válasz
Drótszamár #166 üzenetére
Drótszamár : Mivel ebből sem húzok egyenlőre hasznot, szivesen elküldöm majd a kódját. Delphi-ben irom. A mail vezérlés egyébként pofonegyszerü. Kell valamilyen pop3 kliens, lehet a delphi default, bár én szivesebben használom FPiette bácsi kompijait.
A kérdésedre szerintem gyorsan találunk megoldást, most igy hirtelen a WM message-ek körül keresgélnék, tuti van valami API hivás, ami lekérdezi a futó alkalmazásokat, majd azok ablak leszármazottjait, és ezeknél a SETFOCUS meghivása előre dobja az ablakát. Persze előtte le kell kérdezni mi volt az Active... Majd utánnanézek neked.
Peltar : Hooker megy mailen, a proggidat kiváncsian várom! (nézted az enyémet?) -
Drótszamár
őstag
Szia! Lehet olyan pofátlan, és elkérhetem a keyloger teljes forráskódját tanulmányozás céljából? (amennyiben publikus)
Természetesen ha készül a minta alapján egy másik program akkor azt publikálom.
A célom egy távvezérlő program írása. (pl webcam feltöltés indítása / leállítása) Hasznos lenne, ha nem éátszófna a program, hogy ne próbálják kilőni. Sajnos a távoli asztal kezelés nem megoldható, mert rendszerint más ül a gépemnél, maíg nem vagyok ott.
Egy kicsit más, de lehet hogy tudod a megoldást. Van egy webcam-os programom, ami csak akkor küld friss képet, ha ő az aktív ablak. Hogyan lehet x időnként aktívvá tenni, úgy hogy ha elvégeztre a feladatát, akkor az addig felül lévő program legyen ismét felül. (remélem érthető) -
Andie
őstag
válasz
Axel Foley #160 üzenetére
... feltéve ha adsz egy olyan mailt, aminél nem dobja vissza a mail administrator illegal attachmenttel
(rar)
-
Andie
őstag
Srácok elnézést kérek, de az elmúlt órákban nem tudtam belépni a ph-ra valamiért, állandóan azt irta, hogy a lap nem elérhető.
Pedig igyekeztem mint a zállat, már 19 fele kész voltam mindennel... Sajnálom
Ide felraktam a legújabb verziót : Bővebben: link
Raktam bele egy kis meglepit, remélem megtaláljátok
Ja, és Thomas kollega kivánságára kétnyelvü
Axel : összedobtam neked egy mintaproggit a keyboard hook ismertetésére, megy mailen! -
Qorthral
őstag
válasz
Axel Foley #160 üzenetére
Slow Down, mondta, hogy még nincsen kész, de látta sztem már az eddigi 2 kérésedet is...
Nyugi, majd elküldi, ha elkészül. -
Andie
őstag
válasz
Qorthral #156 üzenetére
Az Alt, Ctrl és Shift billentyükön kivül nem tudsz egyszerre kettőt legyomni. Egyszerre csak 1 billentyü kerül a pufferbe, és azt azonnal ki is olvassa a windows. Tehát nem lehet egyszerre GH a pufferben. Ilyen lehet, hogy Shift+G, vagy Alt+H, de két értékes bill. nem. Még ha olyan jól el is találnád, hogy ezred mp pontossággal nyomod le a két billentyüt, akkor sem egyszerre jut a billentyüzetedből a pc-be a jel...
-
burgatshow
veterán
Bocsi elfelejtettem!
Itt van: Bővebben: link -
Sziasztok.
Most akkor honnan is lehet ezeket letölteni?
Mert ha jól emlékszem arról volt szó, hogy felteszitek valahova, ahonnan mindenki leszedhetné.
Thx előre is. -
Qorthral
őstag
Még egy apró kérés: Ha lehet, bill kombinációra (2 bill egyszerre) is lehessen állítani, thx!
-
Qorthral
őstag
Teszteltem az 1.1-es verziót. Nagyon jó lett
!
Még ha Neked igen csak egyszerű apróság is, a célra tökéletesen megfelel!
Egyetlen kérésem ha lehetne (esetleg egy 1.1b verzió) :
Legyen egy másik billentyű amellyel leállítható a progi. Tehát ha elindítom a számolást, de 10mp múlva aktualitását veszti a dolog, akkor egy másik hotkey segítségével leállíthatom a progit, és ha ismét el akarom indítani, akkor ezt az eredeti hotkey lenyomásával ismét megtehetem.
Előre is köszi, semmi más probléma nincs!!!
-
Andie
őstag
válasz
burgatshow #147 üzenetére
Számold meg, hány programot használsz nap mint nap magyarul és angolul. CoD magyar?
De lásd, kivel van dolgod, lemagyaritom (választható opció) neked.
De majd otthon, mit keresek én még pénteken 15:45-kor a melóhelyen??? -
Andie
őstag
válasz
burgatshow #145 üzenetére
T- : szerintem ez igy olyan kúúúl
Alap wav : ne mondd, hogy a windows/media könyvtárban nincs 1 db sem. Ha nincs, mér törölted le? Még jó, hogy kernel.dll-t nem kérsz a proggi mellé...
Magyar : alapból nem magyarul irom a programjaimat. Különbözö stuffjaim már körbejárták a világot, enyéhén kevesebb érdeklődésre tettek volna szert, hogy magyarul irogattam volna őket... De ha nagy a sirás, lemagyaritom (ámbár aki nem érti meg ezt a primitiv programot, az inkább ne használja sztem...)
Nem sértettél. -
burgatshow
veterán
Mindjárt megy fel ftp-re, amit én vettem észre!
Amikor lent kiiatod, hogy visszaszámlálás, akkor nem kell oda a T- sztem. Elég csak a másodperc!
Másodszor pl. rakhatnál mellé valami alap wavot mert nekem perpillanat egy sincs a gépen, így nem tudom megnézni!
Harmadszor, lehetne magyar!
Remélem nem sértettelek meg! -
Andie
őstag
válasz
Axel Foley #141 üzenetére
Nem titkos, mivel -egyenlőre - semmiféle anyagi hasznom nincs belőle.
Egy windows hook-ot kell ráállitani a billentyüzetre (keyboard hook). Egyébként ezt énis egy site-ról lestem le. Forrás megy mailon (kommentezzem?) -
Andie
őstag
Ment újra mind3ótoknak!
Javitva :
- mostmár sima, 1 billentyüre is müxik(pl ''u'')
Új funkció:
- a programot lecsukva eltünik a tálcáról, csak az óra melletti kis ikonja mutatja, hogy jelen van. Erre duplakatt, és visszajön az ablak.
- a kis ikon különbözö képeket vesz fel a program egyes állapotaitól függöen (inaktiv / aktiv+figyel / számol / alerting )
- beállitható, hogy timeout (ha letelt a megadott idő) esetén mit csináljon ( inactive legyen / kezdje a figyelést újra)
Thom, akkor pakold már fel lécci! Aztán dobd ide a linket. -
maross
nagyúr
válasz
burgatshow #138 üzenetére
csalo vagy
-
-
maross
nagyúr
válasz
burgatshow #1 üzenetére
cheatnek szamit. de mindegy, ha nem vagy topplayer lenyegtelen, ha meg az vagy, akkor nem hasznalhatod
.
-
Andie
őstag
Hát persze, ez a lényege a programnak nem? Hogy játék közben a háttérből figyelje, mit ütsz le, és ha épp a kivánt billentyüt, akkor elinditja az óráját...
óóóó, várj, most látom, hogy sima betüvel nemmüködik! Én Ctrl+A -val próbáltam, azzal szépen ment, de ha csak 1 betüt adok meg, pl ''u'', akkor nem...
javitom! -
Andie
őstag
A program a legalsó sorban infókat ir.
Itt jelzi, ha aktiváltad (START gomb!), és aztis, ha elérte az egyes időszeleteket.
Majd még rádobom, hogy le lehessen tenni ikonba az óra mellé, és különböző ikonok jelzik az egyes állapotát (sárga, ha inaktiv, zöld, ha figyel, kis harang ha épp riaszt, stb) -
Andie
őstag
Proggi ment kettőtöknek, majd dobjátok már fel valami ftp-re, mert én itt a cégtől nem tudok ftp-zni.
Az előbb sem a mérete miatt kértem, hanem mert igy egyszerübb a többieknek is megosztani. Ha felraktátok, irjátok be ide a linket. Köszi.
Szerk : Ja, és tesztelgessétek! Én nem nagyon tettem, úgyhogy lehet benne hiba. Mindenféle észrevételt várok!
[Szerkesztve] -
peltar
tag
-
Qorthral
őstag
A kis kárörvendő !!!
De visszatérek én még!
Andie: Bővebben: link
Jöhet a mailemre is, meg sztem w-nek is, gondolom nem túl nagy progi!
-
Andie
őstag
1 perc és kész.
Ki tudja feldobni valami ftp-re? -
[w]
őstag
órási... pedig már a remény is meghalt bennem.
amire gondoltam nagyjából egybevág azzal, amit Qorthral írt (bazz de megszoktam már a Q-t), bár nekem egy hullaprimitív változat is elég: hotkey-re visszaszámol 1 percről és 30 másodpercnél, valamit 10 másodpercnél hangjelzést ad. ennyi.
szerk: -u
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Várom már a progit! Bocsi eltűntem nagyon mert saját weboldal végre beindult, dolgozok is meg suli! Ma voltam évzárón!
De mindezek ellenére jöhet a stuff ha kész van! A hotkeyes cumó nagyon 5letes.
Ja, megváltozott a mail címem: thom@xmods.hu
[Szerkesztve] -
Andie
őstag
válasz
kamikaze boci #118 üzenetére
Mint irtam, nincs teljesen kész, amolyan béta, az utóbbi időben nem tudtam vele foglalkozni. Amint összeheggesztem véglegesen, közkinccsé teszem, igérem!
Nekiállok a pittyegőnek, de még mindig nemértem, mire jó -
kretenallat
senior tag
engem is erdekelne egy ilyen program, eleg lenne egy pittyeges ami folyamatosan megy x masodpercenkent (tortmasodperces megadas kellene) es hotkeyyel lehessen inditani
counter strike awp meg ut2004 lg hez
meg ha esetleg elkeszult a tobbfele hangot lejatszo is akkor jo lenne (nagy pancel meg ilyenek)
-
Andie
őstag
Hü, látom nagy érdeklődésre tart számot a MailLoggerem
Bizony, abból a célból készült eredetileg is, hogy a haver meg tudja figyelni a nőcijét. Nemigazán komáltam az ötletet, de a haver az haver.
És igen, bármilyen kliensről lehet neki parancs-mailt küldeni, a lényeg, hogy a programba be kell állitani, milyen mailcimet ''olvasson''.
Tehát nyitsz egy új freemail cimet, csak erre a célra. Ezt a program lekéri X percenként (paraméterezhető). Ha talál levelet, akkor megnézi a tárgyát. Ha neki szól (tárgy = MailLogger), akkor lekéri, és elolvassa. Amit benne talál, és értelmezni tudja, azt végrehajtja.
Ezért aztán akár linuxról is lehet vezérelni, hisz teljesen független a vezérlés a futó proggitól.
Ja, van a progginak self destruction funkciója is, végső esetre
Ha küldesz neki egy levelet, amiben ez van : KILLYOURSELF , akkor letöröl mindent, ami csak a nyomára vezethet még egy profi usert is(persze ezután használhatatlan lesz)
-
ReJim
őstag
-
Andie
őstag
-
Andie
őstag
Tökéletesen értek mindent, csak azt nem, hogy mire jó ez?
Nem szeretném peltartól elvenni a szép feladatot, de ha esetleg nem érsz rá, vagy becsúszik valami, szóljatok!
(egyébként csak megjegyzem, egy hobbiprogramozónak ezek felüdülés szintü stuffok. Legutóbb egy kedves barátom a következő programot kérte tőlem, lehetőleg holnapra :
- a program a háttérben figyeljen, ne lehessen látni se a taskok között, se a tálcán
- figyeljen minden leütött billentyüt, egérkattintást, és hogy mindez milyen programban történt
- ezeket loggolja, irja egy file-ba (lehetöleg ha backspace-t nyomnak, akkor ne azt irja be a file-ba, hogy backspace, hanem törölje is vissza a szöveget)
- Xezer karakterenként egy megadott email cimre küldje el a logfile-t
- ha nem sikerült elküldeni (nincs netkapcsolat, stb), akkor gyüjtse tovább
- őrizze meg 99 db-ig a logfileokat.
- lehessen emailt küldeni a programnak, amiben vezérelni lehet, pl ilyeneket lehesen kérni töle : kapcsoljon ki / küldje el a legutolsó logot / küldje el az X. logot / változtasson valamely paraméterén / stb
- küldjön mailt a program bizonyos események bekövetkeztekor (MSN elinditva, adott honlap meglátogatása, freemailbe bejelentkezés, stb)
és még sorolhatnám, ezek a főbb funkciók. Hát mitmondjak, szép kis kihivás volt -
Qorthral
őstag
Ok köszi
!
Ez így legyen a Pittyegő rev1 progi.
És lenne egy különálló progi, a következő:
Startra 3 percről indul, visszaszámol, 1 percnél egyet, fél percnél kettőt csipog, DE: ha mégegyszer megnyomom a hotkeyt menet közben, akkor elindul a Pittyegő rev1, és mindegy, hol járunk az időben, ez már nem pittyeg!
Tehát ha elindítom, majd 1 perc 50 mp eltelte után mégegyszer megnyomom, akkor már nem csipog az egy és a félperces limitek miatt...
Nemtom, érthető-e
(Ezt is lehetne tetszőlegesen választhatő pittyegési időpontokkal) -
Qorthral
őstag
Szia!
Igen, nekem jól jönne, és ha jól sejtem w-nek mire kell (amire nekem), akkor nagyjából tudom, mit kell tudnia
Szal peltar, Andie, bármelyikőtök: Egy olyasmit kéne összeütni, ami egy előre beállított billentyű leütésére elkezd visszafele számolni 45 másodperctől, majd fél perc letelte után csipog egyet, és 45 mp letelte után csipog gyors egymásutánban kettőt.
Ezekután leáll, és ha újra megnyomom a beállított gombot (pl u gombot) akkor ismét elindul a művelet.
Remélem meg tudjátok oldani!
Advanced-verziónak jó lenne egy olyan, amelyben konfigurálható az általam megadott két érték, tehát nem 30, és 45mp után csipog így, hanem a user által megadott idő letelte után...
Szóljatok, ha megoldható és értitek, mert még egy fokkal tovább bonyolítanám!
És előre is nagyon köszi!!! -
[w]
őstag
ok. uccsó próbálkozás, utána abbafejezem.
-
[w]
őstag
100-ra egy up
mostanában már senki nem ér rá, hogy ilyen dolgokban segítsen? -
[w]
őstag
up
-
[w]
őstag
naaaaa
-
[w]
őstag
nyah, megvan
kéne nekem egy hasonló, de csak annyit tudjon, hogy 1 percről visszaszámolva induljon, 0-nál pittyegjen és hotkey-jel indítható legyen! -
bbazsy
őstag
prószáld meg ide is, ha megjön, akkor srác gázos
-
peltar
tag
válasz
burgatshow #85 üzenetére
Megpróbáltam megint.
Egyszer csak elmegy.
Mod: DE nem most.
<bthom@mailbox.hu>: host mailbox.hu[195.70.35.152] said: 554 mail server
permanently rejected message (#5.3.0)
[Szerkesztve] -
blemidon
tag
Igen, azt akartam mondani hogy nem egyszerű dolog, azért kellene keresni hátha már van kész.
Bővebben: link
Talán ez, nem próbáltam ki a klienst, de ilyesmiről irnak.
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
Sziasztok. Talán eza legmegfelelőbb topic a kérésemnek. Apám berágott rám hyog soakt gépezek, Ezér azt mondta csináljak egy olyan programot ami számlálja, hogy menny időt van bekapcsolva a gép. ehez szeretnék segítséget kérni. Bármilyen öletet szívesen fogadnék, mer én ilynehez hozzáse tudok kezdni.
-
VladimirR
nagyúr
aki olyan szinten quake-ezik, hogy egy ligaba bejut, az mar magatol tudja figyelni az idot, kisebb lanokon, meg nem igazan gond, legfeljebb odaadja masnak is (neten meg lehet belole jo kis csiter vitakat szitani
)
multkor aszondja egyik haver mircen pontban hajnali haromnegyed kettokor:
- nem tudod mi van most? valamit nagyon vartam, de nem tudom mi az
...kis szinet...
- ja megvan 1:45 - akkor jon a harmadik mega q3-ban; raneztem az talcara, es lattam, hogy 1:45 van... -
peltar
tag
válasz
burgatshow #82 üzenetére
Valami gond van a címeddel, folyton visszapattan róla.
[Szerkesztve] -
peltar
tag
válasz
burgatshow #78 üzenetére
Elment.
-
aDM|RaL^
őstag
a timer elvileg tiltott ligákban
mondjuk ezért jáccok instát UT-ban1 lövés 1 halál... nincs mit timeolni
-
burgatshow
veterán
Höhő, régi szép topikjaim!
Küld el nekem is! Azóta is hasunálom, de ahogy olvasgattam, volt 1 pár javítás!
Lécci ide: bthom@mailbox.hu -
crab
senior tag
igazából csak a műre lettem volna kíváncsi, szükségem nincs rá, de elküldheted
-
I_Am
veterán
Így menni fog.
A programok alatt a pitty 1.0.6-osról van szó, ha jól sejtem.
Viszont a letöltés linkje nem jó helyre mutat. Lehet nem abban a könyvtárban van?
[Szerkesztve] -
moonman
titán
úristen van, aki ilyenkor még itt van?
-
peltar
tag
Éljen a gyors reakció! -
peltar
tag
<a href=''http://www.nexus.hu/peltar/pittyeg.exe''>letöltés</a>
Szerintem nem ezzel van a gond hanem a nexus szarakodik, mert a másik link tökéletesen megy. -
burgatshow
veterán
Az oldal forrására gondolok!!
-
burgatshow
veterán
Hogy néz ki a linkelésed a progira másold már be ide!!!
-
peltar
tag
up
-
peltar
tag
-
peltar
tag
válasz
strike-force #58 üzenetére
Nagyon este volt már, kihagytam a címből a @-ot.
Remélem a második próbálkozásom már jó lessz. -
steveetm
őstag
Hali!
Azt tudtátok, hogy ilyen program már létezik?
Bár most a nevét nemtom, de holnap megkérdezem haverom, én lehet már vagy fél éve, hogy ezzel láttam jáccani
Üdv.: steveetm -
válasz
strike-force #57 üzenetére
semmi nem jott eddig..
-
-
peltar
tag
Valszeg a Nexus kinlódik megint.
Strike-force: Mail ment a progival. -
peltar
tag
Valszeg a Nexus kinlódik megint.
Strike-force: Mail ment a progival. -
peltar
tag
Dolgozom a problémán.
Pedig a fájl ott van és a hivatkozás is jó. Nem értem. -
-
válasz
strike-force #51 üzenetére
bazi nagy 404
-
-
peltar
tag
válasz
strike-force #46 üzenetére
http://www.nexus.hu/peltar
Biztos, hogy működik, most néztem meg. -
-
peltar
tag
válasz
strike-force #44 üzenetére
A legfrissebb verzió kint van az oldalamon minden szükséges infóval eggyütt
nexus.hu/peltarHa egy üzlet beindul.
-
-
peltar
tag
válasz
burgatshow #40 üzenetére
A héten biztos nem lessz időm, de ha gondolod elküldheted és majd a végleges verzióban az lessz. (Valamikor 2 hét múlva)
De ne legyenek túl nagyok, a letöltés miatt. Kicsit lassú nálam a net. -
peltar
tag
Én a MessageBeep helyet a ''sima'' Beep-et használom. Szerintem nem oszt nem szoroz, bár lehet hogy megnézem az érdekesség kedvéért.
Tudom hogy hogy kell wavot lejátszani, nem az a probléma, hanem maga a wav fájl. Mármint a nemléte. Csak azért nem fogok egy mikrofont venni hogy benyöghessem : ''Ihun van a piros páncíl''
Különben is az eredeti kérés pittyegés volt. A program pittyeg.
És miből gondolod hogy fiatalabb vagyok nálad. -
Ne bénázzunk, fiatalok!
Ha a MessageBeep című WinAPI függvényt meghívod, annak meg lehet mondani, hogy milyen fajtát nyarvékoljon. A választék az, amit a Control Panelen is tudsz állítgatni a rendszerhangok között.
Viszont egy .WAV állományt lejátszani szintúgy körülbelül egy sor. Akkor meg miért ne? http://msdn.microsoft.com/ -> ''PlaySound'' -
peltar
tag
MLaca: Azt a két wavot is le kellene játszani, akkor meg nem elég sípolás?
rii: Visal Basicben sem hosszab, ha lenne rá időm, meg ha nem két éve programoztam volna utóljára, akkor már minden menne úgy ahogy kell.
Mondjuk a lényeg így is megy, csak egy kis pofát kell még csinálni neki. -
rii
nagyúr
ha lyól látom... az én megoldásom is megálta volna a helyét.....
mer az a speakert bizgerállya ..............
és annyi ilyen profit indithacc amennyit akarsz... és a frekvenciát is meg lehett volna adni váltosztathatóra ............
-
MLaca
őstag
Fel kell venni két wavot: ''gyün a red! iszkoljá!'' meg ''kvadra! kvadra!'' s ennyi
-
rii
nagyúr
uses crt;
var n:word;
write(':');
readln(n);
while not keypressed do
_begin
__sound(1000);
__delay(n);
__nousound;
_end;
end.
asszem ennyi pascal-ban...........
a _ space-t jelöl ...... -
peltar
tag
Mail ment a kettes verzióval.
Most már három pittyegés van, de még mindig megvan az egy perces korlát.
Kérdés : Jó így, hogy egy gombra indul mind a három óra, vagy legyen mindegyik külön indítható? -
peltar
tag
Megváltozott a külsőd. Csak nem fodrásznál voltál?
-
peltar
tag
Értettem. Három pittyegés rendel.
Ma sajnos nem volt időm foglalkozni a dologgal (egy Starcraft versenyt kellett lebonyolítanom {1:1 arányban megnyertük}, de holnap belevetem magam.
Szombatnál előbb viszont nem igérek végeredményt.
Ha van még valami óhaj-sóhaj most jelezd, mert fél órán belül elalszom magam. -
burgatshow
veterán
Kapitány jelentem lekapcsoltam!
ja 3 kellene! -
peltar
tag
válasz
burgatshow #27 üzenetére
Naszóval hány pittyegés is kellene összesen??
Mert ha csak 2-3, akkor nem fogom magamat kínozni mindenféle változókkal meg futásidejű objektumlétrehozással, hanem előre ledefiniálom a hármat és kész.
Remélem elég érthetően félremagyaráztam. Kérem kapcsolja ki. -
burgatshow
veterán
Kezdjük ott hogy valószínüleg nem lesz EQ hanem aug. 29-30-31. a Cybersport mittomenmi ahol valószínüleg nem lesz Quake!
Másodszor, ha netán lenne EQ akkor oda nem vinném mer az EQ!
A progi nekem csak a holnapi lanra (+ ami utánna lesz).
Egyébként a több cuccos pittyeges mega quad piros ez nem rossz 5let!
De örülök hogy adhattam 1 kis melót!
Azért örülök annak hogy akadnak normális emberek akik segítenek!
Figyú! Ha lesz változás akkor meg tudsz dobni egy maillal:?! -
Pötyi
őstag
Ezekről a különböző hangokról eszembe jut az, amit a F-22 Raptor Joint Strike Fighterről olvastam. A fedélzeti számítógép a repülés és a légiharc szempontjából fontos adatokat emberi hangon közli a pilótával. Viszont különböző hangokon tud megszólalni!
Ha csak valami lényegtelen dolgot felejtett el a pilóta, mondjuk felszállás után behúzni a kereket, akkor egy kellemes női hang a fülébe súgja, hogy ''A kerekek kint maradtak, édes!'' Ha viszont ellenséges vadászgépek tünnek fel a radaron, akkor egy érces férfihang közli, hogy ''Banditák két óra irányában!''
Szóval az benne a jópofa, hogy magát a közlés érdemi tartalmát még nem is hallotta a pilóta, de ahogy megszólal a hang, már abból tudja, hogy fontos lesz-e, jobban oda kell figyelnie, vagy nem?
De mi köze a fentieknek a pittyegő programhoz?
Ha a hangmagasság frekvenciája állítható, akkor fel kéne állítani egy fontossági sorrendet. Piros páncél, kvad, mega? DE! Gondolkodjunk csak, Béláim! Minden játékosnak más és más lesz fontos! Szóval nem ártana, ha választani lehetne, hogy melyik tárgyhoz melyik hangmagasságot kötöd, de szerintem három különböző hang az már éppen elég. Ha több hang lenne, elég nehéz lenne megkülönböztetni őket egymástól. Itt persze bejöhet a dupla vagy tripla pittyenés három hangmagasságon, akkor lenne összesen hat vagy kilenc jelzés, de azt már a fene se tudja fejben tartani....
(Ja, és ki tudja, hogy kidobnak-e az EarthQuake-ról a pittyegő program miatt? Gondolj a célzást segítő aimbotokra... A szervezők szokták közölni, hogy pld. csak a Roger Wilco a megengedett.. Volt is egy ilyen videó, valahol USA-ban egy nagy lanpartin észrevették, hogy valaki csal, innen-onnan felhangzott a ''Cheater! Fuckin' cheater!'' kiáltás és már vitték is a kádert a fejük felett a kijárat felé, majd úgy kibaszták, mint macskát szarni és utánarepült a gépe is...)
-
peltar
tag
válasz
burgatshow #24 üzenetére
Szivesen.
Amúgy a téma felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy dolgozom a javitáson.
A tervek:
-Még több különböző jelzés, manuálisan változtatható hangmagassággal.
-Az idő kitolása az 1 percről a végtelenig. Na jó addig pont nem, de jó sokáig.
Ha lessz valami, jelzem vagy itt, vagy mailben. -
peltar
tag
Smileys MaN: Mi a helyzet? Nem kaptad meg, vagy nem működik? Csak mert semmit sem válaszolsz.
tomcs: ??? -
tomcs
őstag
uhh lekestem
pedig birom az ilyen ''hello world'' kiboviteseket
-
peltar
tag
Mail ment. Remélem műxik. Majd jelezz vissza
-
modder
aktív tag
és nem tudja valaki? hogy hogyan lehet beépíteni egy honlapba? hogy loggolja a letöltők IP-címét?
-
peltar
tag
válasz
burgatshow #17 üzenetére
Mázlista! Ettől én is szivesen bezsonganák.
-
peltar
tag
Lelkes újonc lettem.
Így kénytelen leszek még jobbra csinálni. -
burgatshow
veterán
OK! Köszi még 1x!
Remélem a mailt láttad! Bár biztos! Tiszta hülye vagyok csak hát ma kaptam új gépet azt be vagyok zsongva!
3000 Barton
Ati 9700Pro
700Mb DDRRAm -
peltar
tag
válasz
burgatshow #15 üzenetére
OK. Holnap jelentkezem.
Remélem a kész programmal, és nem egy csomó hibaüzenettel. -
burgatshow
veterán
Inkább az útóbbi!
-
burgatshow
veterán
Az is jó amit pötyi írt
-
burgatshow
veterán
Akkor csak elég egy hang
-
Pötyi
őstag
Tök egyszerű! A másik jelzés az KÉT pittyegés egymás után!
-
peltar
tag
válasz
burgatshow #8 üzenetére
Az a része, hogy több pittyegés, az rendben. De felvetődik egy-két probléma.
Ugyanis én Visual Basic-ben akartam megoldani ahol csak egy fajta pittyegés van ''beépítve'', tehát nem tudod eldönteni, melyik jelzés szólt éppen. Ha viszont vmilyen hang lejátszásával oldom meg, az kicsit több idő, mert ilyet még nem csináltam és utána kellene olvasnom kicsit.
Szóval a kérdés: Még később, jó lessz egyforma hangon vagy hagyjuk a fenébe. -
burgatshow
veterán
És ismétli amig meg nem állítom!
-
Pötyi
őstag
Sokéves gyakorlat - öreg rutin...
(Ahogy Tsibe mondaná: Gyakorlat teszi a mestert...) -
burgatshow
veterán
Ja meg ha lehet tudjon egyszerre két pittyegést kezelni!
Tehát egyszerre indulnak csak az eggyik 45mpnél pittyen a másik egy percnél -
burgatshow
veterán
Honnan tudtad?
+ a mega! -
Pötyi
őstag
Quake 3-ban x másodpercenként jön vissza a piros páncél?
-
peltar
tag
válasz
burgatshow #4 üzenetére
O.k.
-
burgatshow
veterán
Ráér holnap is megfelel! Köszi!
A kész progit lécci küdd el a flick133@freemail.hura -
peltar
tag
válasz
burgatshow #2 üzenetére
Mennyire sürgős?
Ha ráér, holnap estig összedobhatok valamit. Ugyanis csak napközben, a munkahelyemen van annyi szabadidőm. -
burgatshow
veterán
+ ha lehetséges akkor a fejhallgatóban pittyegjen!
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Nem tud nekem csinálni röptében egy olyan programot ami x időnként hangosan pittyeg! Az x helyére másodpercben kéne megadni az időt és a pittyegést akkor kezdené amikor megnyomom a play gombot és a stopra megállna semmi egyéb! Ja és windowsra kéne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest