Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Ch3wbacca
tag
Erős Egérkéket!
Van egy ien karim már 1000 éve, de csak régen használtam. Most úgy használnám, h a UPC-s egységre kötném rá az analóg antennával. De csak kötném, mert nem lát semmi jelet! Win 7 x64, em van, de van egy XP-s 32 bites klasszik vinyóm is hasonló esetekre, és egyiken seh lássa. WIN 7 alatt egyből felismerte, míg xP alatt a hagyományos drájvert hasnáltam.
vki segíjjen már, mert én kifogytam az ötletekből.
Ha lehet PM et is kérnék, ha nem gond (arról kapok értesítést 100%-ra)
köszcsi
-
djxp01
senior tag
Pinnacle PCTV analog 110i - hez tud valaki olyan gyári pinnacle TV center progit, ami megy Vista 64-bit alatt ? Mert a gyári sajnos nem megy....Vagy várnom kell még , hogy elkészüljön a 64bites vista verzió?
-
jozsikka
tag
Sziasztok! Van nekem ez a Pinnacle PCTV110i tv tunerem! Már pár éve megvan és xp alatt semmi gond nem volt vele dscaler is christv is szépen ment!
Erre a nyáron vistát raktam fel és mostanában próbálkoztam a tv kártyát beüzemelni de ez sehogysem ment!Próbáltam a gyári progival de semmi, Dscaler-rel is de nem volt hang! Most megint megpróbálkoztam a Christv-vel és a kép itt is jó de hang egyáltalán nincs
Nem tudom mit kéne már állítani próbáltam így is úgy is de sehogy sem! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék! Leírok egy két alkatrészt és teszek fel egy-két képet is hogy könnyebben tudjatok segíteni!
Köszönöm szépen a segítséget előre is!Alaplap: Gigabyte GA - MA69G-S3H
Tv Tuner: Pinnacle PCTV110i
Christv verzio: 5.25 -
fecsö76
csendes tag
Kéne 1 kis segitség DScalerhoz!
Köcce! -
fecsö76
csendes tag
Sziasztok.
Jo ez a pinnacle tv center progi a pctv 110i kártyámhoz? Van rádio.netrádio,.tv is,de nincs kép csak KÖD! Mi lehet az oka? -
norbi19884
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem miért nem lehet bekapcsolni a gépet 110i-vel?
A winfast tv 2000xp-vel betudtam ja és a gépet se lehet kikapcsolni vele.
Tudtok vmi szoftver hogy legalább kikapcsolni tudjam?
Vagy bios beállítás? -
_István
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Pinnacle TVCenter Pro 4.92 miért nem talál meg minden csatornát pl:m1, m2, duna.
Az InterVideo WinDVR 3 mindent befog csak hang nincs és a képminőség is rosszabb!
Ugyanez a helyzet a Chris-tv progival is!Segítségeteket előre is köszönöm.
-
kisoleg
csendes tag
Sziasztok, nekem 330 - asom van, úgyhogy bocs hogy ide írok, de az lenne a kérdésem, hogy nem tudja valaki hogyan lehet beállítani a pctv programot úgy, hogy 16:9 - es monioron teljes képernyős legyen? Jelenleg mindkét oldalt fekete csíkot hagy még a dedikáltan 16:9-es csatornáknál is.
Előre is köszi. -
SeaShark
tag
Szia!
Ha jól emlékszem kell lennie egy javító patch-nek amit sp2 után kell feltenni.
(PCTVStereo_WinXP_SP2_WHQL.exe)
Keress rá a neten(nem lesz egyszerű én is sokat kerestem)
Lehet, hogy újra kell majd előtte húznod a rendszert, mert jártam úgy, hogy hiába tettem rá a javítócsomagot akkor se akarta az igazságot.UI:
Talán inen le tudod tölteni:http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV/PCTV/PCTV+Stereo+Support/Software+Updates+and+Drivers/PCTV+Vision/PCTV+Stereo+hardware+driver+for+Windows+XP-+Service+Pack+2.htm?mode=documents
Sok sikert.
-
Fooler89
őstag
Hurrá
Sikerült Vista(32bit) alatt beüzemelni a kártyát
ChrisTV-vel + Dscaler Directshow Deinterlace Filter
Fontos, hogy Pal-B be legyen csatorna keresésnél és a hang capture eszköz beállítását telepítés után, a kis varázslóba, a pinnacle analógra állítsuk.Remélem a távirányító is menni fog
-
Lacika25
tag
Szasztok!
Vista van a gépemen. 2004-ben vásároltam és nem kompatibilis a program a vele. Letöltöttem a Pinnacle oldaláról a PCTV Pro programot, de serial szamot kér hozzá, ami a PCTV Stero 5.90-hez van, azt nem fogadja el. Valami megoldást tudnátok? Pinnacle-s progit akarok használni!
Köszi!
-
ecch
csendes tag
SAA chipekre még nem találtam dekódert, csak BT8x8-ra, egy ilyet, hogy CableCrypt. Valahol a nagygépemen fent van egy müködőképes változat, mert azok között is sok volt a halott. A jellemzője, hogy DScaler alá társulva müködik, de abból bizonyos régebbi verziókra támaszkodik. Egy dll fájlból látszik, hisz az újaknál az már más, asszem sys, csak a fájlnév hasonló vagy egyezik. Ezt már nem tudom fejből. Amúgy nekem sem akarja megeenni a 4.1.9-es se a PCTV Analog PCI tunerját..
-
actworld
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a PCTV 110i-mmel. Intervideo WinDVR 3-at használok, és a héten újraraktam a Windowst, de azóta a csatornákon nincs hang, csak zúgás. Ha átállítom a rendszert mondjuk Pal D-be, vagy akármelyik másikba, majd onnan vissza Pal B-be, akkor viszont van, csak ilyenkor kb. 2 elindítás után újra kell scannelni a csatornákat. Nincs valami ötletetek, hogy mit csináljak? Előre is köszi! -
amosh
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy most vettem egy PCTV Pro PCI tunert. Szép és jó, de bármilyen Media Centert telepítek fel hozzá, kb fél perc TV nézés után automatikusan elkezdi venni az adott csatornát..és ez egy picit kiakaszt...Nemtom volt e valakinek ilyen gondja, ha valaki tudja a megoldást akkor PLEASE HELP ME!!!!
thx -
be_000
csendes tag
Vettem egy PCTV 50i kartyát ami 110i ként van installálva, az a gondom, hogy nincs hang és a távirányító nem akar működni.Lécci valaki segítsen!
-
jeszike
csendes tag
Segítsetek! 110i kártyám van. Rajta a netes rádiók hangja tökéletes,viszont a tv hangja olyan mintha túl lenne vezérelve. nagyon hangos,torzít rettenetesen.Nem tudok vele mit kezdeni. Mondom minden más hang tökéletes csak a tv hangja rossz. Ha valaki tud segítsen! köszi
-
jeszike
csendes tag
Ha valaki tud,kérem segítsen! A 110i kártyával az internetes rádiók hangja abszolut jók,viszont a tv csatornák hangja iszonyúan túl van vezérelve.És nem tudok mit kezdeni vele.Tehát mondom,minden más hang tökéletes,csak a tv hangja nem. SEGÍTSETEK!
-
jeszike
csendes tag
Ha valaki tud,kérem segítsen! A 110i kártyával az internetes rádiók hangja abszolut jók,viszont a tv csatornák hangja iszonyúan túl van vezérelve.És nem tudok mit kezdeni vele.Tehát mondom,minden más hang tökéletes,csak a tv hangja nem. SEGÍTSETEK!
-
BenQ17
csendes tag
Megnéztem a pinnaclesys.com-on a drivereket a tunihoz és amik ott voltak csak winXP media center edition-hoz jók.
Ha meglesz a MCE kipróbálom, hogy azzal müködik e.
-
csnka
csendes tag
Hello
Ugyan az a problémám, mint az előttem szóló PONT-nak!
Nagyon idegesítő a dolog, úgyhogy kérünk mindenkit, hogy SEGÍTSEN!!!!
Köszy -
pont
csendes tag
Hello!
a lejebb lévő linken található kártyának vagyok boldog új tulajdonosa, csak épp eggyáltalán nem működik! :S
Probléma:
-Berakom a kártyát akkor a windows látja mint Multimédiás eszköz, de a gyári cdn kapott driver ami a PCTV 110i mappában van, ezzel nem működik, sőt nem is lehet feltelepíteni...
-Ha a windowsnál én magam választom ki a listából a 110i kártyát akkor a windows látja de se a Media Center se a Chris TV nem látja a kártyát.
-Ha a cdről installálom akkor a második reboot után hiba üzenettel nem lehet telepíteni tovább...
XP Professional SP2őm van.
2 gépen meglett próbálva eggyiken se ment!
2 kártya is kilett próbálva (cserélték ugyanolyanra az elsőt mert azt hittem a hardwer a hibás) de eggyik se megy
Na valakinek ötlet?
[link]
[Szerkesztve] -
dermedt
aktív tag
Üdv mindenkinek !
A következő gondom van a Pinnacle PCTV 110i TV tuner kártyával:
Hiába van feltelepítve a driver , és bedúgva a kábel , sehogysem találja meg a csatornákat.
Mi lehet a megoldás? -
[w]
őstag
haverom nemrég szerzett egy ilyen kártyát, én meg nem vagyok jártas tuner-témában.
kérdése, hogy hogyan lehet ezzel a kártyával időzített felvételt csinálni? -
Hangyás
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy PCTV 110i-t, de telepítésnél kéri, hogy service pack 2-t rakjam fel. Azt hol tudom letölteni? Előre is kösz a választ!
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
hi all
olyan gondom lenne h a fent említett tv tunernek eltűnt a gyári cdje és napok óta nem találom a megfelelő drivert hozzá, csak a driver kellene ha vki a gyári cdről el tudná küldeni nagyon megköszonném.
előre is thx -
3DR^
csendes tag
Hali!
Hát, segítek, ha tudok. Énletöltöttem a legújabb DScalert (asszem 5.0, vagy mi). Felraktam, és mikor elindítottam kérdezösködött h milyenkártyám van meg minden. nem írtam oda semmit,csak nyomtam nekik az Ok-okat, aztán file menü -> ésott lesz a listában a kártyád (nekem ott volt h pctv 110i stb...). kiválasztod, aztán jobb klikk a képernyőre dscalerben -> channels -> setup (de elég ha megnyomod a ''home'' gombot) és ott a legördülő menüben válaszd ki h Magyar UPC stb..., és trace.és beállítja neked.
ha valami nem világos akkor msn -> 3dr@e-plague.hu, állok rendelkezésedre
by the way: milyen progi volt amivel fogtad, és hogy?
________
HA VALAKI TUD SEGÍTENI NEKEM ABBAN,HOGY HOGYAN TUDOKOLYAN CSATIKAT FOGNI, AMIKRE NEM VOKELŐFIZETVE, AZ ÍRJON MAILT, VAGY MSN,ÉSLEGUTOLSÓ SROBAN IDE A FÓRUMBA! (elfelejtem elolvasni :\ )
msn, mail: 3dr@e-plague.hu
THX -
tray
aktív tag
3DR!
Én 3 éve Debrecenben tudtam fogni kódolt csatornákat, de egy elég gagyi program kellett hozzá, ami dekódolta. Ez még egy bt878-as kártyával volt, nem tudom, SA chippessel lehet-e.
Ha már itt tartunk, segítenél nekem? Fent leírtam a problémámat. Hogyan állítottad be a DScalert? Milyen tuner típust fogadott el? -
3DR^
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Pinnacle PCTV 110i Tv tunnerem. Minden faszán megy, DSclaer-el fogom az adókat (van hang meg kép is). Kérdésem:
én upc alapcsomagba vagyok itthon. Tudok fogni más csatikat is? pl.: hbo, private gold, hustler, stb.
és ha igen, akkor hogy?
köszi! -
tray
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem ''Pinnacle analog PCI'' tipusú tunert, ami ha minden igaz ''110i BDA'' jelet viseli (a CrhisTV ezt mondja). Sajnos nem vettem észre, hogy csak WinXP-t támogat, nekem meg ugye Win 2000 van.
Ha valakinek sikerült úgy beüzemelni a kártyát (vagy egy hasonló tipusút), hogy nem a gyári szoftvert használja, az kérem segítsen (főleg ha mindez Win 2000 alatt jött össze).
A CD-n lévő driver installálása (ennyit engedett felrakni) és néhány óra szenvedés után a következő tapasztalatokat szereztem:
- DScaler nem ismeri fel a tunerját - kérdés: mi a tuner típusa?
Ezt a progit használtam az előző tuneremmel, ezt szerettem meg, úgyhogy ha egy mód van rá, ezt preferálom. Ha egy másik programmal beállítom a tunert egy csatornára, akkor van kép, de úgy tűnik, NTSC-ben jön, és nem tudom beállítani. Csatornát meg nem tudok váltani, mert ugye nem ismeri fel a tunert.
- ChrisTV felismeri, de rossz a kép minősége
Ha nagy felbontással próbálom (720x576), a kép tele lesz fehér pöttyökkel és elcsúszott scanline-okkal, - a probléma megoldódik, ha a vízszintes felbontást leveszem (pl. 480x576). Ekkor elfogadható a kép minőség. A csatornákat jól kezeli a program, de lassan vált, és váltás után 1-2 másodpercig rossz a kép.
- AVS TV Box is felismeri, a tunerját kezeli, de ezzel a programmal nem nagyon foglalkoztam, nagyon nem szimpi
- VirtualDub ''alig'' kezeli
A DirectShow felületen nincs jel, a WDM tuner menüjében lehet csatornát váltani, de a kép csak NTSC-ben hajlandó jönni.
- hang sehol sincs
Gyanítom egy belső audió kábel megoldaná a problémát, bár elvárnám, hogy enélkül is működjön (mint ahogy más kártyák is működnek).
- távirányító: álmodni se merek róla, hogy összejöjjön.
Bármilyen információt és segítséget örömmel fogadok.
(Esetleg ha valakinek XP-je van, és akar hozzá egy jó tunerkártyát, áron alul megkaphatja)
-
Fender Strat
csendes tag
Sziasztok!
Mediacenter 3.1-em van. Hogyan tudok 4.11-est csinalni belole? Letoltottem update-okat, amik 3.1-bol 3.2-t es ami 3.2-bol 3.4-et csinal, sot az is megvan mar ami 4.0-bol es 4.1-bol 4.11-et csinal, csak eppen az nincs meg ami 3.4-bol csinal 4.0-at. Vagy esetleg le lehet tolteni valahol a 4.11-eset update-eles nelkul is? -
balogh0211
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem kb. egy hónapja egy Pinnacle pctv 50i-t. A gép 110i-nek ismerte fel. Eddig minden rendben volt de mostanában az iuvcr-t használva, kb. 30 perc felvétel után mindig elkezdi eldobálni a frameket, még alacsony processzor használat (Athlon xp 2400+ 2GHz 30-40%) mellett is. Van valakinek valami 5lete, hogy ez mitől lehet. Esetleg túlmelegedik a kártya? -
Detonator
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy ebbe a topic-ba írok de nagy szükségem lenne egy Pinnacle 110i tuner driver CD-jére, mert vettem egyet, de az eladó nem tette be a dobozba, a telóját meg jellemtelen módon kikapcsolta, így nem tudom elérni! Külön rá is kérdeztem, hogy mi a helyzet a driverrel, de azt mondta, hogy a dobozban van, én meg elhittem! Légyszi segítsen valaki!!!! -
d8976
csendes tag
Jah sorry
Összekevertem egy másik topikkal, rossz helyre írtam
Szóval azóta már nincsen meg az a tv kártya, de ahogyan emlékszem, nekem is az általad írt kódolási folyamatokat adta ki!
Üdv
d8976 -
ememem
csendes tag
Pinnacle PCTV 110i kártyát raktam a gépembe. Már minden problémát megoldottam, ami előfordulhatot. (van kép és hang)
Fel is veszi a TV adást, de lejátszásnál a képet függőlegesen összenyomja (pálcika embereket látok)
Van valakinek ötlete, hogy ezt hol lehet átállítani? -
d8976
csendes tag
Sziasztok!
Vettem ma egy Pinnacle PCTV 110i-t! Annyi lenne vele a gondom hogy a tv csatornákon nincsen hang! Az internetes rádiókon, vagy a kábelen jövő rádiókon van hang, de a tv csatornákon nincsen, mi lehet a baj? Gondolom hogy nem kábeleket dugtam rossz helyre hiszen akkor a rádiókon se lenne!
A másik problémám meg az lenne, hogy a távkapcsoló egyátalán nem működik, semmire sem reagál, pedig beállítottam a beállításokban a a távkapcsoló típusát és semmi!
Kérek valakit hogy legyen szíves segítsen!
Köszönöm -
falke
csendes tag
Szia!
Nekem most jelenleg, egy régebbi (kb. 5 éves) Pinnacle PCTV PRO kártyám van, amin sajnos nincs zavarszűrő, így néhány csatornán (kb 15-20 adónál) zavaró függőleges csíkok jelennek meg. Eddig különösen nem zavart, mert olyan csatornán voltak, amiket nem nagyon néztem, Viszont most áttértem másik csomagba, kábel tv társaságnál is csatorna váltások történtek, így a csíkozás már az általam nézett adok többségénél is előfordul. -
gofry
senior tag
-
falke
csendes tag
Sziasztok!
Található ezen a kártyán zavarszűrő?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest