Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Peter Kiss #9911 üzenetére
Ezt a staticet nem sűrűn használom, csak ha valami egyszerű értéke van csak. Igaz/hamis vagy ha esetleg szám, mint pl a user id.
Alapvetően én is példányosítok.A role based nem rossz dolog, de ennyire még nem ástam bele a témába magamat sajnos. Pedig kellene, drupalban szerettem.
A user modul is megtudja mondani végül is, de modulban is meg kellene néznem még, hogy nem-e guest. Így meg egyszerűbbnek tűnik.
PazsitZ: Az a baj, hogy ez a controller access részénél használom az expression részéhez, mivel még nincs meg a rb dolog. Oda meg hiába írom meg a setState részt, mert ugye attól még nem tudom, hogy guest vagy sem az illető.
De lehet ma nekiesek ennek a rb dolognak és megoldom azzal.
Igazából csak 3 kellene a mostani dologhoz.
guest, authenticated és admin -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #9911 üzenetére
"Yii::app()->user->admin; és nincs ez a static borzalom benne a rendszerben."
De még mindig ott a public static function app().
Új hozzászólás Aktív témák
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest