Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Igaza van annak, aki később válaszolt: nem regexpre gondoltam, hanem sima str_replace()-re. Még semmi benchmarkot nem csináltam, még kódom sincs, csak elméletben tervezgettem. A <?= $valtozo ?> azért nem tetszik, mert ennek a szabályos módja a <?php echo $valtozo; ?>, az előbbi meg szerverfüggő, hogy engedélyezve van-e. (Ez a rövid nyitótag, ugye?
)
-
DeltaPower
addikt
milyen regex? sztem ő nem regexes megoldást akar.
én olyan template rendszert írtam (egy prog.hu-s írás alapján), amiben ilyen placemarkokat (helyőrzőket) helyezel el a html kódban, pl. nálam [[MEZŐNÉV]], a lényeg hogy ne hasonlítson a szokásos html elemekre. de ugyanígy lehet pl {{{MEZŐNÉV}}} is.
van a php-ban az strtr() függvény, ami egy sztringben egy asszociatív tömb kulcsainak megfelelő részeket kicseréli a kulcshoz rendelt értékekre. a sztring maga a template, a kulcsok a helyőrzők, az értékek a beillesztendő szövegek. frankón lehet automatizálni, pl adatbázisból berántod a szövegeket a tömbbe. de manuálisan is feltölthető a tömb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest