- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16422 üzenetére
"Semmi extra, szívből jött.
Néha unalmas, hogy mindenki lehúzza a php-t, holott a legtöbb weblap ez fut. Vannak hibái, de nem szabad elfelejteni, hogy folyamatosan fejlesztik."
Ja értem, tehát szerinted egy szakmai véleményre személyeskedéssel válaszolni pont jó reakció...De örülök, ha ezzel hozzájárulhattam a boldogságodhoz.
Az nem túl erős érv a nyelv jósága mellett, hogy a weboldalak nagy része PHP-ben íródott. Minden jöttment hostingcég is kínál PHP-futtatási lehetőséget olcsón vagy akár ingyen (egy domainnévért cserébe, bár ASP.NET-nél is vannak akár ingyenes lehetőségek, persze korlátokkal), a PHP ingyenes, open source, relatíve könnyű nekiesni a fejlesztésnek a segítségével, a felkapottsága további népszerűséget generált, PHP-fejlesztőből pedig iszonyat sok van, csak a mennyiség ugye nem mindig minőség. Természetesen sok előnye van a PHP-nek, pl. pont a népszerűségéből következő nagyon komoly támogatottsága. Viszont a gyengén típusossága és a nyelv helyenkénti koncepcionális hibái hátrányosak és idegesítőek tudnak lenni. Tudod, hogy én is fejlesztgetek benne, de ettől még látom a hibáit (és szerintem semmiben nem jó az elvakultság). Ja, de tudom, most akkor az erre a szerinted jó reakció, hogy húzzak el, nem fogsz hiányolni. -
fordfairlane
veterán
válasz
Speeedfire #16422 üzenetére
idén is a BME keretein belül. Nem az OE-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest