Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #10815 üzenetére
Öööö ... igen, az id mező auto_increment, és sztem már jó is lenne a php kód (amiért tényleg nagyon hálás köszönet
) ... azonban az adatbázishoz való kapcsolódáskor még mindig vmi bibi van, ugyanis ezt az üzenetet kapom, amikor a html oldalon rányomok az "Elküld" gombra: (persze név és e-mail mező kitöltve)
Not connected : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Tehát a php kód eléggé az elején már megáll.
Magát a php-t elmentettem php.php névvel & kiterjesztéssel és feltöltöttem a szerverre, majd a html-be ezt írtam:
<form action="http://www.sajátdomain.hu/php.php" method="post">
Nekem úgy tűnik nem itt vétettem, hiszen nem azt írja h nem találja a "motort", hanem a database-el van baja.
Esetleg annak az elérési útját kéne másként megadnom?? Mert ugye erre csak simán az adatbázis nevével hivatkozom, semmi elérési út nincs a kódban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LED világítás a lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest