Hirdetés
- iPad topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Monitor hiba topik
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forza_JUVE
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Öööö ... igen, az id mező auto_increment, és sztem már jó is lenne a php kód (amiért tényleg nagyon hálás köszönet
) ... azonban az adatbázishoz való kapcsolódáskor még mindig vmi bibi van, ugyanis ezt az üzenetet kapom, amikor a html oldalon rányomok az "Elküld" gombra: (persze név és e-mail mező kitöltve)Not connected : Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Tehát a php kód eléggé az elején már megáll.
Magát a php-t elmentettem php.php névvel & kiterjesztéssel és feltöltöttem a szerverre, majd a html-be ezt írtam:
<form action="http://www.sajátdomain.hu/php.php" method="post">
Nekem úgy tűnik nem itt vétettem, hiszen nem azt írja h nem találja a "motort", hanem a database-el van baja.
Esetleg annak az elérési útját kéne másként megadnom?? Mert ugye erre csak simán az adatbázis nevével hivatkozom, semmi elérési út nincs a kódban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) ... azonban az adatbázishoz való kapcsolódáskor még mindig vmi bibi van, ugyanis ezt az üzenetet kapom, amikor a html oldalon rányomok az "Elküld" gombra: (persze név és e-mail mező kitöltve)