Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 3DMark 11 eredmények
- Gamepad
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Na, megvan a 2. végigjátszásom is! :) Ez már veterean-on ment és azt kell mondjam, sokkal könnyebb volt mint a Rookie... :D Valószínűleg alakítottak a balanszon, mert az első végigjátszás során majdhogynem játszhatatlan volt a játék.
Most a New Jericho oldalán küzdöttem végig, mindenki mást utáltam... :D
Összességében tovább fejlődött a játék, igazi klasszikus lett belőle. Érdemes tolni a Syderion-os lézerfegyvereket, nagyon szépen lehet leszedni az Arthron-ok végtagjait.. volt, h egyik lövéssel leszedtem azt a karját amiben a géppuskája volt, másik lövéssel pedig a pajzsot tartó karját... ő meg csak állt és nézett ki a fejéből.. :D
Amire rámentem még a kereskedés, tök jól lehetett a kaját cserélgetni a kék és arany színű biszbaszokra. Sajnos csak NJ-vel tudtam kereskedni, mert mindenki mással hadban álltam.Szerintem a legjobb kombó a heavy+assault kombó:
Háti rakétás páncél,+ Syderion lézer "gépkarabély" +Shoti +NJ-s tovább fejlesztett vállról indítható rakéta (mount)+ DASH +WAR CRY+h a puskatussal szépen lecsapkodja az ellent... :D (ennek a neve nem jut az eszembe, egy lángoló ököl az ikonja) Ez utóbbi hatékonyabb (!!!) mint az AR50, és csak 1 AP... hátránya, h a fegyvert is roncsolja és közel kell menni, de ennek ellenére nagyon hatékony...
+IMMUNE TO GOO vagy ilyen cipő
+Return FIRE
+ A fejére Mind Controll ellen "háló", bár az nem valami hatékony.
Fegyverek: Syderion lézer "gépkarabély" +Anu Shotgun (3-3 tár) + egy eü csomag és rakéták a mount-os cucchoz. Az erőt fel kell tolni jó magasra, h ezeket tudja cipelni az emberünk! Ugyanígy a willpower alatti jellemzőt is érdemes maxolni ( a neve nem jut az eszembe), h minél többet tudjon lépni egy körben a katona. (+Dash-ekkel ez elég nagy távolságot jelent)
Mondjuk szerintem a nehéz fegyverek elég rosszak, nagyon pontatlanok és akkorát nem sebeznek. NJ-van ugyan egy RPG-je, amiben több rakéta is elfér. Ez ugyan mindig betalál és jó messzire ellő, de sebez valami nagyot.
Ha 8 emberedből 4 ilyen , akkor azért ezek tudnak alakítani.
Plusz és a 2 technikus+assault! Illetve 2 mesterlövész+ valamely másik osztály.
Kemény kis osztagot kapsz így! :DA Syderion-os oldalt akkor fogom megcsinálni, ha már meglesz a honosítás! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest