- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
és fi:zi'k: tele van a net az utángyártott patronokkal (364XL és sima széria kell bele), és nem is vészes az áruk (chipmentes 6-700 Ft, de akkor ugye ugrik a garid, meg a nem mutatja mennyi tintád van, a chipes utángyártott meg 2000-2500 környéke).
Fekete, fotó fekete, CMY külön kapható, nem egybeépített.
Freddy: Dzsinn ééééééééheeeees, dzsinn megesz kicsi tapsoló golyó!
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
A Zéé
addikt
én 1x tettem próbát utángyártott hp patronokkal, többet nem, amíg nem muszáj.
Vettem egyet, nem ismerte fel a nyomtató, visszavittem, adtak egy másikat, hogy ez lesz a tuti, meg ráadásul után is tölthető. Másik gyártmány volt, rá is kellett fizetnem picit. Az kinyomtatott kb 50 oldalt, aztán kiírta, hogy hibás a patron. Kivettem, megtisztítottam a fejet, az érzékelőket, akkor kinyomtatott még pár oldalt, aztán meg se nyikkant többet. Addig se nyomtatott szépen, a fekete nem volt igazából fekete, csak valami sötétszürke, és maguk a betűk se voltak szépek. Szóval marad az eredeti drágábban, de az legalább működik.Just a simple Lineman...
-
aleister
veterán
Nekem régen volt tintasugaras nyomtatóm. A fúvókák mindig beszáradtak, a végére már nem is nyomtatott. Szenvedés volt az egész. Igaz Canon volt.
Azóta színes lézerrel nyomtatok. Fejlődött annyit már az ink-jet, hogy bevállalható legyen?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
MODERÁTOR
válasz aleister #10855 üzenetére
A Zéééé: én még nem próbáltam, meglátjuk majd.
aleister: hát nekem sajnos nem fussa színes lézerre... meg amennyit én nyomtatok, nem is kell. Igazából 7200 Ft-ért már csak a scanner része is megéri... szóval ha tudok vele nyomtatni is, bánja kánya
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
aleister
veterán
Nem olyan drága az. Ha jól emlékszem 20-30 körül már kapni.
Csak nem tudom, hogy megéri-e. Az egyik klubtársunk 250 forintért nyomtat A4-ben. Egy jobb HP fotópapír+patron árát számolva, ez szerintem teljesen baráti. És nem nekem kell szívni a beszáradó fejjel, beállításokkal, stb.
Ettől még jó vételnek tűnik ez a Photosmart.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
fi:zi'k
nagyúr
Mondjuk annyira nem győzött meg.
(#10855) aleister
Bő másfél éve használok egy Brother MFC-260C-t és maximálisan elégedett vagyok vele.
Ráadásul 35ml-es patronok mennek bele, szemben a HP 15-esével.Ha pedig nem kellenek a színek, akkor arra van egy lézeres Lexmark papírfosóm.
(#10859) aleister
Valóban nem, 10E-et fizettem érte. Persze használtan. Ahogy lenni szokott kifogyott a gyári patron és nem volt rá tovább igény.
Egyébként ez egy kis irodai AIO-nyomtató, így feltételezem a HP nyomatminősége jobb ennél.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
Nem használok otthon színes nyomtatót. Inkább vettünk céghez egy Kyocera 5250-et meg egy HP 510-et.
Otthon egy HP Laserjet 1160-am van, utángyártott toner miatt szürkén nyomtat. El is adnám ha kellene valakinek. Vettünk helyette egy kis Xerox Phaser 3010-et.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Eléggé nonaC 202 reklám
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
Update:
Voltam bent annál a T-boltban ahol az incidens történt. Szerintem ugyanahhoz az emberkéhez kerültem, aki anno félreinformált, bár ebben nem vagyok 100%ig biztos . Elmeséltem neki a storyt, mondtam, hogy szerintem nála voltam, mi ilyenkor a teendő.
Ő a gépben idézem "érdekes módon nem látja, hogy ki csinálta a csomagváltást", de egy reklamációt felvesz, ami 30 napon belül eredményt hozva annyit jelent, hogy megkérdezik az értékesítőt, felhívnak engem is és szerinte 90%, hogy nekem adnak igazat és a kisebb csomagra cserélnek.
Ha ez nem történik meg akkor megyek vissza és csapkodom az asztalt; nem sietek"Super perfundo on the early eve of your day."
-
cOxeR
Ármester
Bocs ezt nem hagyhatom ki.
-
Freddy76
addikt
Ezen beszarok .
Nekünk anno a szomszédunk kitalálta, hogy a kutyánk kiirtotta a tyúkjait, kora reggel jött óbégatni, mondta is, nézzük meg a dögöket. Fater mondta neki, hogy a kutya zseniális, mert:
1. Képes kitekerni a tyúk nyakát. Nem megfojtani, kitekerni a nyakát.
2. Kinyitja a tyúkólat.
A szomszéd rávágta, hogy azt lehet, hogy ő hagyta nyitva, Apám mondta neki, akkor meg a kutya bezárta, az legalább akkora rajság. Ellenben ijesztő, hogy:
1. Nem evett belőlük, tehát az élvezetért gyilkol.
2. Egymás mellé sorba lefektette a dögöket, ez nyilván azt mutatja, hogy pszichopata;
Én mondtam neki, hogy ne nyúljon semmihez, hívjuk a rendőröket. Erre azt mondta, hogy hagyjuk a fenébe, úgyis betegek voltak..."Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #10864 üzenetére
Nem, de direkt nem is szóltam, hogy kéne kapnom. Így legalább mához egy hónapra joggal fáradhatok be (ha nem keresnek addig) már úgy érkezve, hogy üvöltözök, hogy "HOL A PÉNZ
BRIANKÖCSÖGÖK???"
Egyelőre nem erősködök, ráérek, az a pár rongy belefér, aztán később legalább nagyobb hévvel háboroghatok, hogy de hiszen eltelt már egy hónap és még semmi és bla és bla."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #10867 üzenetére
Akkor kezdem el a kérem a főnökét, ha az nem tud érdemben válaszolni akkor annak a főnökét, és így tovább. Értem én, hogy hülyének néznek, de ennyire azért csak nem (plusz hiába nem számít sokat, azért még megvan a zsebemben az összegyűrt sorszámom, amit igen, bárki kérhetett, de mivel telefonszámmal kértem sorszámot, így visszakereshető a rendszerükben).
Nem hiszem, hogy egy ilyet be mernének játszani amúgy. Barátom aki a Pannonnál dolgozott javasolta, hogy ha hülyék és nem akarnak érdemben választ adni vagy valamilyen kompenzációt kitalálni, akkor az ő tapasztalata alapján úgy kell kezdeni, hogy kéred a főnököt, aki már asztalcsapkodva vársz, aztán ha 1-2 percen belül nem vágja rá, hogy jaj megoldjuk akkor az ő főnökét kéred és még jobban csapkodod az asztalt amikor jön.
Mondom, az a pár ezer nem vág földhöz pluszban időmből meg kitellik üvöltözni velük ha nem csinálnak egy hónapon belül semmit."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz spanyoll #10868 üzenetére
1 hónap múlva már a kutyát nem érdekli majd ha vered az asztalt, mivel konganak majd az ürességtől az üzletek. Ellenben azt imán mondhatják, hogy nincs rögzítve semmi a rendszerben, tehát nem jutottál el ügyintézőig, feltehetően a tömeg miatt lusta voltál kivárni a sorodat, most meg utólag megbánva döntésedet jöttél kuncsorogni de ha mutatsz papírt arról, hogy felvették a reklamációdat ők nagyon szívesen, ott helyben lesz*pnak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
*Ropi*
félisten
válasz Freddy76 #10865 üzenetére
"Ezen beszarok ."
Azt hittem, nevetsz rajta.
(#10868) spanyoll: "Értem én, hogy hülyének néznek, de ennyire azért csak nem..."
Csak de. Még annál is jobban, sajnos... A T ügyfélszolgálatának inkompetenciája közismerten botrányos.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #10870 üzenetére
Az tuti, amíg le nem törlődik, valamilyen technikai ok folytán...
Szerk.:
Ropi:
Naja, nem is férfiember, aki még nem csapkodott asztalt T-nél. Szóval spanyoll számára most nagy nap következik...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #10872 üzenetére
SP(anyoll) sokak szeme láttára veszti el
a szüzességéta fejét.Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
A Zéé
addikt
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #10878 üzenetére
Ugyanaz a köcsögbrigád mind.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Balinov
titán
stetkivanok!
mobilos temahoz: epp ma du jott egy sms az itteni szolgaltatomtol, irjak, tavalyi evere egy bug miatt a rendszeruk tulszamlazott roaming dijat es a 6€-t a kovetkezo havi szamlambol jovairjak.
Ilyen van otthon?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
m3ss
veterán
nem tudja vki angliabol milyen posta/futarszolgalattal erdemes csomagot kuldetni? mik az olcsok?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #10885 üzenetére
Meg azt is, hogy fényévenként jár haza...
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #10885 üzenetére
Tom, de gondolom ha angoloknál vásárolsz webshopban mindegy, hogy angol vagy ír címre kéred a cuccot
-
Mercutio_
félisten
Gyereknek karácsonyra egy édibédi állatka?
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #10888 üzenetére
amazonrol mindegy, de ott is inkabb csak akkor, ha az amazon a seller, nem csak a marketplace-t biztositja. Amugy angol amazonrol pl royalmail-el szoktak inditani,ir posta hozza ki. par aprobb cumot vettem angol ebayrol mar, angliai forrasbol, szinte mindig royalmailel jott, de jellemzoen boritek mereti fityfasz cuccok voltak.
szoval nem tudom
Real_Necro: koszonom,koszonom. Ott a pont!
Coxer: nemis, iden voltam 2x, 4-5 napra tavasszal,meg 3 hetre nyaron.
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
Péntek 13 van, ne feledkezzünk meg Jason-ről se
-
Real_Necro
veterán
Tud valaki olyan online konvertert amivel yt-ról lehet hangot konvertálni mp3-ba?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #10895 üzenetére
Asszem ezt használtam 1-2x...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
törölt tag
válasz Real_Necro #10895 üzenetére
A Firefox-nak van egy pluginje Youtube-hoz, az a video-kban lévő képet, hangot képes különböző minőségekben egyben (video-ként), csak képként illetve csak hangként kimenteni a gépre. Többnyire OGG, MP3, AAC, MP4 vagy MKA formátumokba. Őket pedig egy gépre feltett "AVS Audio Converter" átnyomja a Neked kényelmes formátumba, bár én meghagytam őket úgy, ahogy, mert csak gépen hallgatom úgyis (a zenét). Ha mégis kellene, mp3 lejátszóba, kocsiba, stb.. akkor áttehetők mp3-ba, wav-ba, stb..
Lejátszani a Media Player Classic mindent visz.
-
PRO-peller
senior tag
Röpke 3 év alatt mobiltelótól Leica s2-ig. Felfedezte magát a csávó. Nem ágrólszakadt.
[link] -
*Ropi*
félisten
válasz PRO-peller #10899 üzenetére
Ezt az önkicsomagolós guminyuszit szabadalmaztatni kellene.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest