-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee19
senior tag
Nem is tudtam hogy létezik vagy lettezett Ph-s cs 1.6-os csapat...
Azért kíváncsi lennék milyen tagokból áll
-
laci8553
csendes tag
-
.bableWes
őstag
-
combonari
tag
Szerintem toljuk simán
Én szeretek csézni, és nem érdekelnek sem a csíterek, sem a low adminok, sem az, hogy lelowoznak meg lecsítereznek. Igazából a csé mindig is erről szólt, hogy vannak csalók, meg vannak parasztok, akiknek nincs életük, és ide járnak arcoskodni. Szerintem ez tolerálható. A lényeg, hogy én jól érzem magam, jót játszom, a többi nem számít. Hadd arcoskodjanak, hadd csíterezzenek, jót röhögök az egészen. 
-
.bableWes
őstag
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
tevike
senior tag
De lecsengőbe van ez a topic itt emberek.Valaki feldobhatná.PH csapatba benne lennék,7éve tolom az 1.6ot,megérné megint bekeményíteni

-
Djuree
félisten
-
pokfasirt
csendes tag
-
coqito
tag
Fehérvári betyárok szervere immáron 22 slottal 7 hónapja Ex[!]t FeJer PuB néven!
Gyertek csak gyertek! Jófej adminok, jó konfig, és csítermentes a szerver!Weboldal: http://exitpub.xjx.hu/
Counter Strike 1.6
IP: 79.172.195.191:27141 -
Kephamos
addikt
-
nike_
addikt
Ha kell ember CS:S warra, szóljatok!
Steam nevemet PÜ-ben adom.
skill: low+
-
Kephamos
addikt
Hali!
Szokott source hentelés lenni? Ha igen, akkor hol és mikor?
Ott a helyem. -
coqito
tag
-
.bableWes
őstag
GPS guiba hol találom meg a consolt?

a miki hangokat le kene venni... -
shadow7
aktív tag
Üdv..
Ha kell esetleg WARa 1 ember keresetek meg ...xfire név: fareszka
MSN: rapkolyok@hotmail.comNem vagyok pro de de azért tudok

-
Abri
senior tag
na azt megnézem, majd nyomunk egyet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
-
Abri
senior tag
-
Zolás
addikt
Én waroznék de veled
pff

-
Pr0GrEsSiVe
tag
5on5 | LOW+ | DUST2, INERNO, NUKE, MILL | Server ON | .css face.
Aki warozna irjon rám. Csak steames nem bannolt, és nem tört userek jelentkezését várom.
-
may11
tag
Promod csapat is lesz?

-
madboyhun
tag
Ezellen tiltakoznék! Ne általánosíts azért nem mindenki beszél rondán és csal többek közt én se!

-
laptopzsolt
tag
Lehet én vagyok túl öreg, vagy a mostani játékosok nagyon gyerekek, de olyan hogy becsületes játék, nincs bennük. Ez vonatkozik szinte bármelyik online játékra. Csalnak, hazudnak, és olyan ocsmányul beszélnek, hogy legszívesebben ásóval takarítanám ki a szájukat.
-
aimettirlz
tag
sajnos ez így van a régi feeling emléke miatt játszom énis még

-
rvn_10
senior tag
Hello. Megvettem ma az 1.6 ot online. AZ a bajom vele, hogy nem találom, hogy hol lehet skineket meg hangokat cserélni. Meg az is,hogy a servereket nem teszi bele a favoritok közzé.
-
laptopzsolt
tag
Régen évekig nyomtam nekem nagyon bejött, rengeteg war-t nyomtunk. Saját klán, szerverrel honlappal ami kell. De már nem olyanok az emberek mint rég, sokan csalnak. Elment a kedvem tőle.

-
Kecskemétlan
csendes tag
-
juhig12
tag
cső!
ha kell ember akkor szóljatok privátban!
^^
-
phanzetomox
őstag
-
Itome
tag
Halihó

régen elég sokat CStem, bár mostanra elkoptam kicsit
viszont most bukkantam rá erre a PH-s cs cuccra és megtetszett
szívesen lennék tagja;) -
Zefír
őstag
Oké PM-ben felkereslek!!!

-
phanzetomox
őstag
-
Zefír
őstag
Régebben énis érdeklődtem tgf ért de meghalta topik. Ha gondoljátok, jövőhéten szabadulok suliból, felteszema cst és resi a klánnak,

Valaki csinál szerót, tudok konfigolós embereket, és megbeszélhetjük a dolgokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phanzetomox
őstag
hát ez a topic kihalt...

-
GabN73
addikt
engem is érdekelne !
steam. virtualgabeeen
-
scope2007
addikt
TGF esetleg valami cs source teambe?
-
syC
addikt
Jelen. Én benne vagyok egy prohardver CS teamben

-
NaNorbert
aktív tag
-
NaNorbert
aktív tag
Hello! Sziasztok!
Szeretnék menni a következö Infiniti lanra!
Keresek vagy egy csapatot vagy ösze rakok én egy csapatot! Várom jelentkezéseteket!
Csak Counter Strike 1.6, Steam és minimum 17 fölötti korcsoport érdekel! -
sultansmith
senior tag
-
Peetry
senior tag
no mifene, miket találok itt. Ha 1.6-ban játszik valaki oda szívesen beszállnék énis néha. Időm nem sok, szóval komolyba tolni nem szeretném, de néha jól esne egy kis war. Source steamem még nincs sajna, de ami késik nem múlik.
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Én benne lennék a ph! klánban, ha van rám igény, de csak 1.6-ban. Nem vagyok egy kifejezett pro, de ha kicsit megrázom magam, a public szerókon bent tudok lenni a top15-ben. Keressetek meg privátban

Üdv
Dávid -
Solad
addikt
köszi a wart srácok!
Sanis^ low -
katica123456
újonc
-
Zefír
őstag
Hali all!
Van még "tgf?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én szeretek csézni, és nem érdekelnek sem a csíterek, sem a low adminok, sem az, hogy lelowoznak meg lecsítereznek. Igazából a csé mindig is erről szólt, hogy vannak csalók, meg vannak parasztok, akiknek nincs életük, és ide járnak arcoskodni. Szerintem ez tolerálható. A lényeg, hogy én jól érzem magam, jót játszom, a többi nem számít. Hadd arcoskodjanak, hadd csíterezzenek, jót röhögök az egészen. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)