- Apple asztali gépek
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Amazon Kindle
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
a környéken rajta kívül még 2 TFT és 3 hozzá hasonlóan katódos monitor van és működik baj nélkül. És ugyanazon a szent helyen a kedves elődje tk. baj nélkül működött. Az édesapámé és egy beépített panel erkélyen van, leginkább a különböző hőhatásokat veheti a lelkére, mert nem hőszigetelt a helység. Pl van mellette egy kicsi halogén asztali lámpa.. Namindegy majd rábeszélem édesapám, vigye szervízbe, amíg nem késő
-
CsendPenge
őstag
-
FaBatka
aktív tag
Nekem is ilyen volt. Egy régi MAG 71V pattogott, visított, majd elhunyt. Persze nem volt már garis. Elvittem a Pr*fi szervízbe, megnézték, maj egy hét múlva közölték hogy sorkimenőtrafó és 42k+jaffa a javítás. Mondtam, hogy akkor nyomjanak rajta egy entert.
-
PeliScan
addikt
Hm. Ha már ugyis megoldódott az induló prob; szerintetek az emnnyire garis ügy, ha a moncsi pl 60as fényerőnél (a 100ból) már eléggé gyengusz? mármint pl itt az explorer szép fehé háttere. ha most rákattintok a Winampra, ami fekete és a képernyő 20%át elfoglalja, akkor a maradék 80% fehér JÓVAL fehérebb lsz, magyarul a 20% feketéből ''felszabaduló'' fehér átmegy a többihez... :F
emmit is jelenthet? -
rATdrAgOn
senior tag
-
rlazol
veterán
nincs összefüggés. Egészen más a monitor vibrálása, rezgése, amikor a mobil akar valamit. Ne haragudj, de kicsit nehéz leírni a hibát. Szóval kicsit olyam, mintha kisülne, de max 1 mp-ig tart, utána 1-2 mp alatt visszaáll a kép normálisra, máskor meg csak hullámzik, kavarog a monitor, de mindig nem az egész, csak egy-egy szegmens
-
Tosca
csendes tag
Nincs mellette a mobilod?
-
rlazol
veterán
tildy/gesuz hála és köszönet! meg lettem nyugtatva. (magyarosan mondva)
tildy - a magas hang is megvan néha (és nem , amikor tökön rúgom!), bingó! -
rlazol
veterán
ezt ne úgy tessék érteni, hogy ha leesik a földre és akkor gumilabdaként is üzemeltethető.
Egy 17 colos Proview, és néha serceg, egy pillantra elmegy a gép, máskor meg csak elkezd itt-ott hullámozni. Gondolom szervíz. Szerintetek mi lehet az oka? Ha még garanciális időben vagyok akkor ez a hiba ugye garis?
Aktív témák
Hirdetés
- SnowRunner
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- World of Warships
- Apple asztali gépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mozilla Thunderbird
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision S27i-30 Monitor 27" - új állapot, garancia: 2029.01.16. 1920x1080, 100Hz, IPS
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Benq 27" PD2706U IPS LED
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED 360Hz Gaming monitor
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest