Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3DMark06 eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
én ezt tényleg nem értem, miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat? mindenki más, mást szeret, ezt elfogadom, de ez egy EARLY ACCESS, kb 1 éves folyamat elején vagyunk, aminek a VÉGÉRE fog kialakulni a final game.
a másik, meg hogy 1(!) hete jött ki az EA, és már ki van pörgetve és szar? szerintem ez nem egy átlagos eset, főleg a kezdőkre nem igaz amit írsz. az átlagos newbee józsi mint én, kb most ér át act2-re vagy 3-ra, és élvezni, néha szitkozódik, de felfedezi, tanulja a game-et. itt nem az a cél, hogy 2 hét alatt kimaxolja az ember az endgame.et, szerintem a ggg se a streamer-ekre meg a 8-12 órában játszókra lő most, hanem a casual gamerekre, akik napi 1-2 órát tesznek bele, de éveken át! ebből jön ugyanis a tartós bevétel, és innen jön a tömeges adat amit most folyamatosan feldolgoznak.
persze a streamerek az op build-jeikkel, meg az általuk képviselt userek meglátásainak közléseivel a balance-ben is rengeteget segítenek, szóval nekik is fontos a szerepük. meg amúgy a mezei hard core usereknek is akik redditen/fórumokban jeleznek vissza, csak hát ugye nem mindegy, hogy objektíve sikerül-e megnyilvánulni, vagy picit a saját buborékból nem kilátva.
ez csak az én véleményem, de engem is zavar több minden, viszont az egyelőre nem a játék felől, hanem inkább a felhasználók felől érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- TP-LINK routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest