Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy007
tag
válasz
King Unique #1412 üzenetére
Hát azt úgy tudom meg hogy kezeli ha majd radugom és elindul a játék róla akkor okés lesz.
Akkor ahogy írtam ma először, úgy kell csinálnom és nem kell félnem a formázástol ott üres terület lesz minden akkor elvileg és rá mehetek az applyra?
-
Tomy007
tag
válasz
King Unique #1410 üzenetére
dehogy csak most lett volna rá időm elvileg hogy elsődleges leygen új partició is legyen azt betudom állitani ezzel a programmal is hogy ne kelljen áthelyzenem adatokat, nagyon sok apró kép van rajta szóval nem akarom hogy időigényes legyen, legegyzserübb megoldás kéne ezzel a progival.
1terrás vinyoból leválasztani kb 300 megát ps3 játékoknak elsödleges partición fat 32, a maradék 700 megán meg maradna ntfs ahogy eddig is volt adatokkal együtt ami olyan 500 megányi adta van most rajta.
-
Tomy007
tag
Leszedtem az AOMET pro verzióban.
teljesen magyar igazad volt, látszólag könnyű is használni.
rámentem a partició létrehozására , ráis megyek hogy renden pl 300 giga lenne az új I meghajtó.
ideglenesen létre is hozza a program de ugye formáznom kéne fat 32re ezt a 300 megát, viszont rámegyek a formázáss menü pontra itt figyelmezett hogy törölödni fog minden adat.
kérdésem hogy amit leválasztottam az üres tárhely lenne? mert ha igen akkor semmi gond formázhatom de ha nem akkor rá b@szok) ezt hogy fogom megtudni biztosra ? köszi előre is
-
Tomy007
tag
válasz
King Unique #1406 üzenetére
Hülye kérdés de akkor free verzióval tudok mindent ami ehhez kell? Magyarosítás nincs hozzá véletlenül?
-
Tomy007
tag
válasz
King Unique #1404 üzenetére
Köszi megpróbálom majd.
Csak gyorsan ingyenes minitoolt szedtem le ami elég korlátozott. Ezért gondoltam gyári Windowsosal csinálom első részt, amúgy Te melyik külső progit javaslod? -
Tomy007
tag
válasz
King Unique #1402 üzenetére
Kezd alakulni.
Vagyis Windowsos kötet kezelővel levalasztok 500 gigat, ezzel létrehoz szintén 500 gigás ntfs partíciót ha jól értelmezem, majd erre át másolom a szintén 500 giga körüli adatot ami most rajta van, majd egy külső programmal az elsődleges particiot leformazom fat32re és kész. -
Tomy007
tag
válasz
King Unique #1400 üzenetére
Köszönöm ez korrekt leírás volt nagyon, kicsit laikus vagyok ebben, akkor először kötet zsugoritasa, majd új kötet létrehozásat csináljam meg a Windows beepitett programjaival majd utána töltsem le vmelyik particionálo programot, melyik lehet legegyszerubb számomra?
Illetve ha adatesztes nélkül közvetlen át tudja rakni fat32re akkor az első lépéseket ki is lehet hagynom? Ez tűnik a legegyszerubbnek, ezt melyikkel tudom megcsinálni?
Másik viszont mi hátrányom lesz eddigi ntfs rendszerről Fat 32re át állni egy ekkora 1terras külsővel?
Vagy még is csak felét kéne atrakni fat 32, viszont hogy tudom ezt úgy csinálni hogy mindjárt az is legyen elsődleges partíció, a mostani adatok meg maradnának ntfs, tényleg félek hogy azok el ne vesszenek. -
Tomy007
tag
Hali
Segítségre lenne szükségem
kaptam egy cfws ps3at csak éppen 40gigás vinyo van csak benne.
van egy külsöm 1terrás ntfs, ugye ezt a ps3 nem tudja kezelni csak a fat32öt.
kérdésem az lenne , ennek a felét megosztanám fat32, viszont most vannak rajta adatok amiket nem akarok törölni, vagyis maradék 500giát hogy tudnám fat32re formázni hogy ez is legyen az elsödleges partició, úgy ahogy adatokat ne töröljek, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest