- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Akkor marad az openwrt, ott jól működik a transmission 4.0.4, csak sokkal macerásabb beállítani. A filerendszer jogokkal megküzdöttem mire működésre bírtam még az előző 3.0-t(a transmission user nevében fut, annak kell jogot adni a megfelelő könyvtárakra és fájlokra), ami 4.0.4-re lett frissítve az openwrt verzió váltással.
Az automount-ot is be kell állítani az usb tárhelyre, (padavannál ez alapból megy), openwrt wikiben minden leírás fenn van(bár szarul működik a keresője mióta egy nagyobb karbantartás volt).
Hogy ne kelljen minden szükséges csomagot egyenként telepíteni, testreszabott image-et szoktam kérni az openwrt firmware selectorban, ac57u esetén az alábbi összetevőkkel: Utólag hozzáírt csomagok: kmod-usb-core kmod-usb-storage kmod-usb2 kmod-usb-storage-uas block-mount e2fsprogs kmod-fs-ext4 transmission-daemon transmission-web-control luci-app-transmission transmission-remote nfs-kernel-server(NFS-t használok, sokkal egyszerűbb konfigolni mint a sambát) nano mc(szövegszerkesztő fájlkezelő) fstrim(ssd indőnkénti trimmeléséhez, főleg nagy fájlok törlése után érdemes elvégezni).-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.