- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodeo74
csendes tag
Szia!
Billentyűzet nem megy.
Gshoppert meg érdemes elfelejteni, azóta is megy a szájkarate. Legutóbb rákérdeztek hogy cseréljék vagy vissza fizessék, de mielőtt válaszoltam volna, közölték hogy vigyem szervízbe.
Alin találtam (elvileg) jobbat, BT-s és körben védi a tabot, toll is bele rakható, mindez harmad áron.... -
yossarian14
tag
Sziasztok!
Már készült teszt a tabról. Szerintem érdemes lenne abban a topikban folytatni az eszmecserét: link
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Két dolog, amit még nem tudok, vagy nem működik valamiért:
Kaptam ajándékba egy stylus pent a tablethez.
A toll nem xiaomi gyártmány és nem is jelzi, hogy csatlakozva lenne a tabhoz.
Ahogy olvastam nem is kell csatlakoztatni ezt a fajta tollat hanem csak bekapcsolom és már rajzolhatok is vele.
Ezek alapján ha jól értem más finomhangolást nem is tudok végezni a rendszerben, mert azok csak a xiaomi tollra érvényesek?
A másik a fülhallgató. Nincs még bluetooth-os fejhallgatóm és vettem egy Baseus márkájú átalakítót, de valamiért nem érzékeli. -
Dr.NX
addikt
-
Shokkolo
addikt
SZiasztok,
Csatlakoznék a tulajdonosok klubbjához
És egybőpl kérdeznék is...
Tud valaki forrást a Pen 2nd genhez?
Feleségem rajzolna a tabon néha, és megvenném neki, ha lehetne kapni...
... és a xiaomi magyarország válaszra méltatni egy földi halandót -
gaborino986
tag
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy stylus pent a tablethez.
A toll nem xiaomi gyártmányvés nem is jelzi, hogy csatlakozva lenne a tabhoz.
Ahogy olvastam nem is kell csatlakoztatni ezt a fajta tollat hanem csak bekapcsolom és már rajtolhatok is vele.
Ezek alapján ha jól értem más finomhangolást nem is tudok végezni a rendszerben, mert azok csak a xiaomi tollra érvénysek?
Amúgy maximálisan elégedett vagyok a tablettel, egy mi pad 4est váltott.Köszi
-
kazsmerlaca
senior tag
én is eladtam, mert ár érték arányban drága.
Inkább honor pad 8-at vettem 60-ért. Lassabb és gyengébb de fele annyiért nagyobb kijelzővel jobban megéri mint a pad 6... -
User64476
őstag
válasz
xabolcsy #106 üzenetére
A kontraszt gyenge, sötét szobában zavaróan világos szürke a fekete. Egyébként általában nem értek egyek a nagy lelkesedéssel. Vannak zavaró akadozások az animációk közben. Ps2 emulátoron minden játék akad, és nem felbontás függvénye. Fortnite akad, gyakorlatilag játszhatatlan, szintén nem felbontás függvénye mert 20 fpsre korlátozva is akadozik. Elég gyorsan merül az előző Redmi Padhoz képest. A hangja ugyanaz mint a Redmi Padé, alig van különbség. Usb-c adapterbe fülest dugva üresjáratban nyöszörgő zaja van, ha szól valami szerencsére nem hallatszik. Amiben jobb az a felbontás és a betekintési szög, picit általánosan gyorsabb, de az árkülönbséget nem éri meg, főleg ha elkezdik pimpelni tollal meg gyári billentyűzetes tokkal. Én nem vagyok elájulva, a Redmi pad esetén volt egy olyan érzésem hogy sokat kapok a pénzemért, itt meg nincs.
-
pluhi
tag
Üdv!
Használ valaki Bitwardent PAD 6-on? Nem tudom előcsalni a biometric unlockot, pedig a face unlock okés a pad feloldásánál. -
rodeo74
csendes tag
Igen erre jutottam én is hogy nem eredeti, és valóban kevés video van amiben működik, bejártam már fél BP-t ahol árulnak pad-ot... Mindenhol van rajta rablásgátló, szóval nem lehet rárakni a bill-t
Mondjuk az "vicces" hogy a lurdiban még pad sincs. Auchan-ban viszont van... Bill viszont sehol hogy legalább az kiderüljön mi a hibás
Gshopper-el megy a levelezés... Csináljunk videót megvolt, most azt ajánlották hogy kapcsoljuk be a BT-t a tokon. Bár nem Bluetooth-osViszont még aktuális hogy valakinek van kedve esetleg kipróbálni a billt ?
-
Stapet
lelkes újonc
válasz
pengonorbert #82 üzenetére
Köszi az infókat nagyon hasznosak. Secure inputot nem tudtam activálni viszont a Secure keyboard működik.
Én nem játszok vele, de még az is eljöhet, ha már ilyen jó🙃 -
Pew
tag
Hmm, érdekes. Nézegetem a mi pad 6-ot, és ha már billentyűzet engem is a touchpados verzió érdekelne. Gshopperen nézelődök én is.
Eredetinek eredeti kell hogy legyen, van róla 1-2 (bár valóban kevés) videó amin működik, kérdés köze van e a kínai/global romhoz. A mi pad max/14"-es tokja is touchpades, szóval működnie kéne. Promo anyag is van, és hát "hivatalosan" egyiket se adják nagyon, vadászni kell ezeket a kiegészítőket éppen hol vannak raktáron.
Ha esetleg lesz róla még tapasztalatod, vagy mégis működne szívesen fogadom. -
Griff55
senior tag
válasz
kazsmerlaca #88 üzenetére
Akkor ott van a Pad 6 Max a maga 14 coljával
-
Griff55
senior tag
válasz
gaborino986 #93 üzenetére
Én aliról vettem hozzá eredeti tokot.
-
gaborino986
tag
válasz
kazsmerlaca #70 üzenetére
Köszi!
Hol érdemes venni?
Van aki már vett kintről? -
rodeo74
csendes tag
Sziasztok!
Pad 6- hoz vett esetleg valaki billentyűzetet ? A tok félét ami a pogo pin-es... Nekem nem működik
Vagy esetleg van valaki aki megengedné hogy a hatosával kipróbáljam a bill-t ?
Köszönöm előre is
-
Griff55
senior tag
válasz
kazsmerlaca #88 üzenetére
És mit választasz helyette? 14 col már elég batár
-
Griff55
senior tag
válasz
kazsmerlaca #86 üzenetére
Üdv akkor majd a 8/256 csapatban
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
kazsmerlaca #52 üzenetére
Szia megjött már? Mert nekem igen, kék 8/128gb
-
blueye
veterán
Elgondolkodtató volt hogy lecserelem a pad 5-öt 6-osra. Elmentem, kiprobaltam egy Euronics-ban és arra jutottam hogy legfeljebb a frissítések miatt lenne érdemes nekem, esetleg egy BF akció miatt majd
-
pengonorbert
tag
Np
a password inputot már nem is tudom biztosra, tényleg végig mentem az összes beállításon, megnéztem minden menüpontot és elég sok mindent állítgattam nekem megfelelően. Próbáld meg itt: Settings -> Privacy protection -> legfelül a taboknál válts át Protection-re -> majd alul a csempe szerű menüknél valamelyi: Secure input vagy Secure keyboard
Én Giztop-ról rendeltem a 8/256-osat 460usd-ért. Ahogy utánaolvastam a webshopnak általánosságban dícsérték, megbízhatónak titulálták. Pl amerikai youtube csatorna tesztek nagy része is onnan kapta az eszközt. Talán hétfő reggel (vagy kedd?) rendeltem meg valahogy, és pénteken már hozta a futár. Besz@rásEddig nagyon tetszik, semmi gondom nincs vele, teszteltem játékokkal is bőven (egyik szempont volt), minden is fut rajta ultra/maxos beállításokkal, legmagasabb frame rate cap-el, miközben nem tűnt fel különösebb melegedés egyik alatt sem. Szóval összeségében szerintem jó vétel volt, szerintem meg leszünk egymással sok évig. (Első tabletem btw)
Kiegészítőkből a ceruza meg a keyboard nem foglalkoztat, sokat gépelni nem tervezek vele (max ennyit mint most ez a hsz). A ceruza meg elvileg jobb lett, de továbbra is csak consumer felhasználásra, hobbi jegyzetelésre, firkálásra. Viszont néztem ezzel kapcsolatban teszteket, azért pár jegyzet alkalmazásnál, vagy rajzprogramnál tud csúnya dolgokat művelni ami kizárja hogy valaki komolyabb igényekkel ezen alkosson.
Ami viszont nagyon bejött, az az original tok (protective case vagy mi). Ahogy fentebb említette az egyik kollega, valóban érezhető az összsúly a tokkal együtt, viszont nagyon prémium feeling meg anyaghasználat, és vékony marad az eszköz! Az viszont nagyon fontos hogy a tablet széleit egy eséstől nem fogja megvédeni, mert csak mágnesesen cuppan rá a tokra. És ezt szeretem a legjobban. Táskába cipelve néha vagy hurcolászva bőven véd, de igazából nekem arra kell hogy ha lerakom asztalra, kőre stb akkor a tok védi. Viszont amint a kezembe veszem a gépet, egy mozdulattal kiszedem a tokból, és nem a flipflop rossz tokot kell fogdosnom meg szenvednem hova hajtsam a fedelét, hanem ismét a gép van a kezemben magában. -
Stapet
lelkes újonc
válasz
kazsmerlaca #75 üzenetére
Igen magyar vagyok, csak a tablet kínai és most tanul magyarul, de nem mindig jön össze neki 🤣
-
Stapet
lelkes újonc
Bocsi, automatikus kijavítások voltak. Most láttam én is🙃 Azt még nem sikerült beállítani a Pad 6 Pron🤣
-
válasz
Donki Hóte #77 üzenetére
Ja a predektív szövegbevitel. De az speciel az Edge-ben is alkot. Meg Facebookon
-
-
válasz
kazsmerlaca #75 üzenetére
Szerintem mobilról írt, és pl rendelted helyett rendeltem lett belőle... a többi is ilyen elírás.
-
kazsmerlaca
senior tag
-
-
Stapet
lelkes újonc
válasz
pengonorbert #43 üzenetére
Szia!
Nagyon jó infókat írtál. Már erről nyomó a választ😊 Közben találtam videót, hogy lehetne globál romottenni, de csak pad 6-ra, meg ahonnan le lehet tölteni a verziókat. Igazad van csak kínai rom van most még fent. Azért egy globalt el bírnék viselni majd.
Azt hogy állítoattad be hogy a jelszavaknál ne a Mi keyboard jöjjön fel? Erről tudnál több információt írni, vagy egy link is jóahol leírja.
Kínában nem látta a GetAppban a Google cuccot, mert ott blokkolva van. Sokan ezért is használják az ios-t. Az csak 1 verzió van.
Ha szabad tudni hol rendeltem és melyik verziót? Mennyibe fájt? Még vagy vele elégedve? Vettél még valami kiegészítő hozzá? Nekem kezdetnek egy kék tok és egy fólia van, amit még nem raktam fel, csak a tököt. Még a ceruzán gondolkodom, még valamelyik billentyűzetes tökön, de még nem tudom melyik legyen. -
mvera
csendes tag
sziasztok!
vettem egy pad 6-ot eredeti xiaomi billentyűzetes tokkal.
magyar kiosztást használok a billentyűzeten, de nem hogy "í" nincs a billentyűzeten, hanem 0 sem (végigpróbálgatva minden). van esetleg valami ötletetek, hogy hogyan lehetne azt mégis magyar kiosztás mellett használni. az esc gomb ö-t ad ki, a 0 szintén.Köszi!
-
válasz
kazsmerlaca #70 üzenetére
Feltűnhetne már valamelyik szolgálató kínálatában is jó kis kedvezménnyel, bár az vagy a Telekom vagy a Vodafone lesz.
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
gaborino986 #69 üzenetére
M.O.-gon még nem nagyon lehet kapni, majd idővel.
Kínyából rendelj ott van bőven... -
gaborino986
tag
Sziasztok!
Tokot hol érdemes hozzá venni?
Köszi! -
"A Global Version modell még várat magára, feltéve ha valóban érkezni fog, így egyelőre a kínai piacra szánt modell rendelhető, ami kínai és angol nyelvű menüvel van ellátva."
Most nem azért, de kb a fordítás 99%-a készen van, már pusztán az EU-s verzió miatt is... akkor minek korlátozni? Így sokan nem fogják megrendelni Kínából sem.A másik gyárilag erre jobb lenne ha a Xiaomi rakna fóliát mert ekkora darabra nem lesz egyszerű keresni, univerzálist sem, boltban...
Ez nagyobb kijelző de nem 144 hanem 120 Hz-es. Ha nem jelenik meg végül - ez még lebegtetve van, hogy vagy igen, vagy nem - akkor tokot is külföldről lehet rendelni majd hozzá. A töltő már 67w-os
"
Az új Xiaomi Pad 6 Max a Snapdragon 8+ Gen 1 processzorát használja, ami egyáltalán nem mondható lassúnak. Az AnTuTu benchmarkban a 8 magos processzor 1.060.000 körüli pontszámra képes. Mellé 8GB memóriát kapunk, a belső tárhelyének mérete 256GB, ami egy gyors UFS3.1-es tárhely." -
válasz
kazsmerlaca #66 üzenetére
Nos, nem látom, hogy mivel lehetne bővíteni a Redmi PadSE tabot (a microSD kártya kivételével, de a Tab6 esetében kisebb az árkülönbség a 128-as és a 256-os modell között, mint amennyibe egy jóminőségű 128 GB-os kártya kerülne, szóval akinek nagyobb tárhely kell, az eleve megveszi a 256 GB-os Tab6-ot
).
Sőt, egyértelműen a Xiaomi Pad6 oldalán van bővíthetőségi előny, hiszen a Redmi tabi TYPE-C csatlakozója csak OTG képes, ezzel szemben a Pad6 csatlakozója USB3.2 szabványú, vagyis a Pad6-ra lehet kötni külső HDMI monitort, míg a Redmi tab nem képes képet küldeni külső monitorra.
A PEN-ről most nem is beszélek, az eléggé rétegigény, de ettől függetlenül az is a Tab6 jobb bővíthetőségét mutatja, hogy az bővíthető PEN-el.
-
kazsmerlaca
senior tag
Nektek sem sikerült átnézni látom.
Bővíthetőségben és árban jobb. -
blueye
veterán
válasz
kazsmerlaca #63 üzenetére
Nem sikerült megnézned
Csak az árban jobb. -
válasz
kazsmerlaca #63 üzenetére
Valamiben még jobb is a Redmi Pad SE
Pl. miben?
-
blueye
veterán
válasz
kazsmerlaca #61 üzenetére
Talán fusd át ezt
-
blueye
veterán
válasz
kazsmerlaca #57 üzenetére
Ez nem "hasonló tudással" bír.
-
válasz
kazsmerlaca #57 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy aga a gyártó sem úgy áll hozzá mint az Apple.. vagy a Samsung. Most megveszed, aztán két év múlva már nem ér semmit, mert nincs szoftveres támogatottsága. Akkor lenne igazán jó vétel, ha tudnád, hogy megkapja a következő 4 Android főverziót. Hardverileg erős, és jó, de szoftveresen nem.
-
kazsmerlaca
senior tag
Jön hasonló tudással csak olcsóbban:
[Redmi Pad SE] -
válasz
kazsmerlaca #55 üzenetére
Akkor maximum nem kapod meg, kár nem ér.
-
válasz
kazsmerlaca #53 üzenetére
Utánvéttel rendelted?
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
kazsmerlaca #52 üzenetére
Most látom, hogy törölték az oldal. Jájj, remélem nem átvágás volt mert az oldalukon már ilyen nem elérhető: [link]
-
válasz
kazsmerlaca #50 üzenetére
Honnan és mennyi volt?
-
kazsmerlaca
senior tag
2 napja rendeltem 8/128GB-os verziót. Ugyan még nem érkezett meg de volt 6/128GB-os is, de inkább a nagyobbat rendeltem Magyar földről...
-
Ezt most láttam, a 16 GB RAM, az Android 13 miatt érdekes...
Támogatás terén kb amivel megszületett azzal temetik is.. -
válasz
pengonorbert #46 üzenetére
De aki bejelentette, hogy 8/256- annak a videójában láttam meg ,hogy 6 GB RAM-ost tesztelt
Fail
-
-
(202) BOMBA vétel? | Xiaomi Pad 6 | TESZT - YouTube
Itt az van ,hogy alapból 8 GB RAM és 256 GB tárhellyel lehet kapni Magyarországon.
-
pengonorbert
tag
Szia, én is egy 6 pro-t szereztem be pár hete. Én úgy tudom (xda forum alapján) hogy erre nincs, és nem is lesz hivatalos global rom soha, mert a 6pro egy "teljesen más" eszköz/termék mint a sima 6-os, és mert persze nem jelent meg belőle sehol a világon global rom-os 6 pro.
Másrészt viszont én kínai dolgokkal nem nagyon találkoztam miután a settings-t átböngésztem és beállítgattam mindent. (Pl. A keyboard volt trükkös, hogy a password mezőknél is a google-ét használja és ne a rom-ba integráltat, meg a default app store meg hasonló appok notification-jeit nulláztam) Ezek után ami talán zavaró lehet hogy a widgeteknél a saját store-ból tölti a widgeteket, ami persze mind kínai. Viszont egy plusz gombbal át tudsz menni az androidos widgetekre, ott belőttem azt a 2-t amit a tablet életének végéig használni fogok kb, és sztm soha többé nem kell semmit szarakodnom a widgetek körül. Tl;dr: engem nem zavar hogy az ott kínai
A google-s appokat meg tudtommal egyetlen telepítéssel meg lehet oldani, senkinek nem volt ezzel még gondja a netes fórumokon. Ezért mertem importálni egy pro-t én is. Viszont nekem ahonnan vettem, előre telepítették, szóval nem tudom mi lehet a gond nálad.
Elvileg a Mi storeban van egy Google installer, az feltelepíti a Google Play Store-t, és onnantól minden továbbit tudsz már installlálni.
Megnéztem, és konkrétan a Google Play Store alkalmazás fent van a xiaomis app storeban. Beütöd a keresőbe a nevét, telepíted, és onnastól elfelejtheted a beépített app storet. Ha még kint vagy kínában, és nem látod, azt tudom ellépzelni hogy lokalizáció alapján a store neked nem dobja ki az appot. -
Stapet
lelkes újonc
válasz
kazsmerlaca #35 üzenetére
Kínában vagyok és 1 nap alatt meg is jött. De kell valami megoldást találni, hogy legyen rajta Global MIUI verzió, mert akármennyire átállítom angolra marad benne kínai, meg Google terméket nem lehet rá letölteni😭
-
-
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Tehát akkor Google Maps nem fog menni... remek... ilyet kihagyni....
-
-
Soma01
veterán
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
A pro-ban van az is. Nem?
-
Tényleg nincs benne GPS
(Tudom, a GPS teljesen felesleges, aki ki sem mozdul vele otthonról, az mindig tudja, hogy hol van
)
-
-
-
Stapet
lelkes újonc
Sziasztok!
Új vagyok, most sikerült vennem egy Pad 6Pro 12/512. Az lenne a kérdésem, hogy tud e segíteni valaki, mi módon lehet cserélni rajta a MIUI Pad 14 globálra? Lehetséges hivatalosan? -
válasz
kazsmerlaca #29 üzenetére
Oké, hát mindannyian mások vagyunk... én a táblagépet szoktam hurcolászni magammal, a laptopot meg 2 év alatt nem mozdítottam ki, csak kétszer a lakásból
Viszont az iPad-nél is fent volt nálam minden, és elég szopóka lett volna így lazulni a világban, tekintve, hogy sokszor jött velem
-
válasz
kazsmerlaca #23 üzenetére
Egy táblagép arra való, hogy Facebook, Gmail, YouTube, Messenger stb fiókjainkba bejelentkezve használjuk. Ezek védett adatokat tartalmaznak, ahol pl a a magam fajta paranoiás megköveteli a biometrikus azonosítást ami jelenleg ujjlenyomat, majd egyszer retina alapú lesz. Ez a 2D-s bohóckodás elmenne egy 90K-s noname vacaknal, de nem ennél...A biztonságon nem egészséges dolog spórolni.
-
helixP
nagyúr
válasz
Szerintem majd más megmondja, hogy neki mire van szüksége, vagy nincs.
-
-
BoB
veterán
válasz
Neked nincs szükséged rá, másnak van, köztük nekem is.
-
User64476
őstag
válasz
Hány karakteres pin kódot használsz feloldáshoz?
-
Jó hardver lenne ez, de az, hogy nincs benne ujjlenyomat olvasó megdöbbentő 2023-ban...
és nem ez a legfőbb probléma, hanem az, hogy mivel relatíve olcsó, kap vagy 2, jó esetben talán 3 Android főverziót, és pá -
Griff55
senior tag
válasz
User64476 #19 üzenetére
Alacsony fényerővel szerintem sötétben is jó a kontraszt, ha feltekered felére vagy maxra akkor persze látni fogod hogy a feketék nem feketék. De ismétlem, csak sötétben.
de ha csak ez tart vissza akkor próbáld meg valahol valahogy megtekinteni. Alza vagy a xiaomi boltok lehet kiállítják. -
User64476
őstag
Én is nézegetem ezt, de a képernyő kontrasztban állítólag nem valami erős. Meg egy ujjlenyomat olvasó sem ártott volna.
-
Wesiz
tag
ránéztem hardverapróra, a használt pad 5-ök mennek 100ezerért úgyhogy 130ért egy zsírúj pad 6 elég jó vételnek tűnik (és valószínüleg a hardveraprós 5ösök is túl vannak árazva).
-
helixP
nagyúr
8 collos szegmenst meg már felejtse is el az ember :.)...
-
BoB
veterán
Ujjlenyomat olvasó ezúttal került bele?
5-ösből nekem csak az hiányzik.
-
DS39
nagyúr
Jóféle. Viszont úgy látom, hogy ez wifi only, és GPS sincs benne.
(Jack sincs, bár ez már divat)
Ebben is rejlik a baráti ára. -
Rigormortiis
veterán
Elégedett voltam az 5össel is, ez is nagyon szimpatikus árazást kapott.
-
-
vlevi
nagyúr
Ó, de jó lenne, ha ez lenyomná az ötös árát a békasegge alá
De nem fogja
Pedig a Samu Tab-A , amit kb 4 éve használok, már megérett a cserére. -
xabolcsy
aktív tag
Én is nevezek egyre!
-
janeszgol
félisten
Best buy! Mint az elődje!
Az öcsém pont az ötöst vette meg a fiának 2 hete. -
Griff55
senior tag
Mire nem elég átlag felhasználónak a SD870? 2 éves csúcsprociról beszélünk.
3 hete vagyok boldog tulaja egy 8/256-os verziónak, amit kivételesen jó áron sikerült megvennem (olcsóbban mint a 128-as verzió ajánlott hazai fogyasztói ára)
Fog még csökkenni az ára, szerintem minden téren egy igen jó kis tabletről van szó.
Nyilván Pad 5-ről semmi értelme váltani, viszont nekem első tabletem és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egyedül azt sajnálom, hogy a pen2 nincs még hozzá hivatalosan forgalmazva. Egyedül alzában van fent 33K kürüli összegért, így az valószínűleg kínából lesz megrendelve hozzá. Az eredeti mágneses tokot szintúgy nem lehet hozzá kapni itthon, aliexpressről kellett rendelni, de ha valaki gondolkozna rajta, akkor csak ajánlani tudom, minőségi darab, de vagy egy 2-300 grammal megdobja a tablet súlyát, és a 490 grammos tabletből csinál egy 800 gramm fölötti súlyt. -
hdavid1
tag
Jó öreg 870-es még gyártásban van?
-
Tablet vonalon ez egy kellemes árazás, jó még a hardver is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A magyar piacra is befutott a Xiaomi 11 hüvelykes táblagépe.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest