Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDMI topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Most komolyan 60 euro lett az ára? AAA ára lett??? fizetős skinek pipa. Havidíjat nem akarnak még mellé esetleg? amikor tf2 ingyenes, cs 10 eur de általában 3-5 között akciózzák, ezt belővik 60ra??? vagy valamit félreértek? ingyen megéztem volna, 20at lehet max adtam volna érte, de ennyit... maradok a hotsnál + blade and soulnál, ez így nekem kimarad...
Amúgy közvetítések csak engem nem kötnek le egyáltalán? látom rajta h fun játék s kipróbálnám, arra jó, de a játékmenet mivoltából nem lehet olyan jól követni a történéseket mint egy mobánál mondjuk... tf2-t se követtem mondjuk... szóval egy bajnokságot nem tudok elképzelni h hogyan tudnám rendesen átlátni mi a helyzet... meg pont a gyakori folyamatos akciók miatt nem is nagyon van dinamikája. ami játszva jó, de nézve annyira nekem nem adja. ezen most csak azért bosszankodom, mert az ára miatt játszani biztos nem fogok vele, nézni meg nem élvezem

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TBT