Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Drenadar #2460 üzenetére

    Gondolom inkább az a "fiók", ahol csináltad a bankszámládat - bankkártyádat... (számlaszám alapján kiadja, ha esetleg már nem tudod)

    És igen! Eléggé vicc, hogy vannak olyan műveletek, amit csak a "fő-fő fiókban" tudnak elintézni... érted 2016-ban, amikor minden összevan már kötve mindennel... még a kávégép is wifi-s meg paypass-os, stb.
    (ezt én is tapasztaltam már... meg nem mondom milyen művelet volt, de CSAK abban a fiókban tudták elintézni, ahol 6évesen csinálták nekem a bankászámlámat... érted 20éve, azóta minimum 3x költöztem... de más ilyen időszak alatt simán 5-6x költözik... a szerencsém, hogy a belvárosban volt nyitva és azért járok arra felé... szal nem hogy mittudomén Pécsett nyitottam és most Bp.-n lakom vagy hasonló!

    (amikor kérdeztem, hogy ne röhögtessenek már, hogy azért kell elmennem oda... azt mondták nem vicc, ez a "belső protokolljuk"... ha mondom magamba ott helybe sz*pják le a belső szabályzatukat, hogy én ezért elb*sszak egy délutánomat és több órát... amit az internet korában... áhhhhh!)

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák