Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letsbuysg
csendes tag
válasz flashpointer #1 üzenetére
Teljesen megalapozott a felvetés. Egy hasonló megoldás részletesen tesztelve: [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #8 üzenetére
Az de komoly! dVGA külön nincs is?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Acélfarkas
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #8 üzenetére
Köszi. A 4 hőcsövest láttam, arra gondoltam hogy 2 hőcsöves, ezek szerint nem néztem meg eléggé.
A cryorig az van nekem is 2.[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz Acélfarkas #4 üzenetére
Graugear G-M2HS06 - 86mm M.2 NVMe SSD hűtő
4 db U alakú, különálló hőcső van benne.A Cryorig Frostbit M.2 Cooler Heatpipe (CR-M2A) SSD hűtő is remekül bevált.
-
Kansas
addikt
Az ne is zavarja őket, hogy az SSD slot kialakításakor a Sony beillesztette a komplett hűtési design-ba az SSD hűtését, így ha belebarmolnak, több kárt okozhatnak, mint hasznot hajtanak. Valahogy nem gondolom, hogy a Sony-t megkérdezték volna arról, hogy mért úgy van az ami.
Arra apellálnak, sajnos okkal, hogy a PC masterrace, aki szökőévente ha lát komplettre tervezett rendszert, alkalmazza rá a PC DIY során tanultakat: ami hidegebb az jobb. Alkatrészenként. Nem számít a gyári spec., vagy a gép egyéb alkatrészei... a hidegebb márpedig jobb, minden körülmények közt.
TechJesus meg adja alá a lovat a konzolos hűtés "vacakságáról" szóló videóival, mert rendszerben gondolkodni ő se mindig tud, és a design döntések többségének a hátterét se ismeri(ahogy mi sem)...
Nyilván nem a lehető leghatékonyabb a gyári rendszer, mert mégiscsak egy budget-gaming eszköz, de nyilván mindennek megvan az oka, miért olyan amilyen, és aki annak ismerete nélkül nyúl hozzá, könnyen visz disszonanciát egy összehangolt rendszerbe.Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
icp1970
senior tag
Hát ez igy elég kevés.
-
félisten
Ezt nevezem, jó kis innováció!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Acélfarkas
senior tag
válasz ***ANDRÁS*** #3 üzenetére
Üdv. Tudnál linket vagy képet berakni? 2 hőcsövest láttam már töllük, de 4est nem. Köszi.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Igen ötletes, gyakorlatban műkődhet is, már csak le kell tesztelni!
Egyébként van egy passzív 4 hőcsőves Graugear SSD hűtőbordám, nagyon jól sikerült és rendkivűl jól hűti a 7000-es m2 4.0-ás SSD-t. -
lordEVO
tag
válasz flashpointer #1 üzenetére
Eltudom kepzelni, hogy kb semmivel nem befolyasolja a Soc huteset. Foleg, hogy a cikk is ugy irja, hogy a ventilator kozeleben van a holeado borda. Gondolom ott kap egy kis szelecsket aztan annyi. Nem valoszuni, hogy beraktak a ventilator kellos kozelebe.
[ Szerkesztve ]
-
flashpointer
őstag
Szoval amellett hogy a tobbi komponens hutesehez erkezo levego mar melegebb mint volt, meg a borda extra ellenallasaval is meg kell kudeni a gyari ventinek. Tenyleg otletes, nem tudom mennyire orul neki a CPU mivel abu ota tudjuk hogy az AMD a komponenseket nem a Bangladesi™ klimara tervezi a`la gyari 7900 xtx hutes-problema.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest