Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Letsbuysg
csendes tag
válasz
flashpointer #1 üzenetére
Teljesen megalapozott a felvetés. Egy hasonló megoldás részletesen tesztelve: [link]
-
tibaimp
nagyúr
válasz
***ANDRÁS*** #8 üzenetére
Az de komoly! dVGA külön nincs is?
-
Acélfarkas
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #8 üzenetére
Köszi. A 4 hőcsövest láttam, arra gondoltam hogy 2 hőcsöves, ezek szerint nem néztem meg eléggé.
A cryorig az van nekem is 2. -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Acélfarkas #4 üzenetére
Graugear G-M2HS06 - 86mm M.2 NVMe SSD hűtő
4 db U alakú, különálló hőcső van benne.A Cryorig Frostbit M.2 Cooler Heatpipe (CR-M2A) SSD hűtő is remekül bevált.
-
Kansas
addikt
Az ne is zavarja őket, hogy az SSD slot kialakításakor a Sony beillesztette a komplett hűtési design-ba az SSD hűtését, így ha belebarmolnak, több kárt okozhatnak, mint hasznot hajtanak. Valahogy nem gondolom, hogy a Sony-t megkérdezték volna arról, hogy mért úgy van az ami.
Arra apellálnak, sajnos okkal, hogy a PC masterrace, aki szökőévente ha lát komplettre tervezett rendszert, alkalmazza rá a PC DIY során tanultakat: ami hidegebb az jobb. Alkatrészenként. Nem számít a gyári spec., vagy a gép egyéb alkatrészei... a hidegebb márpedig jobb, minden körülmények közt.
TechJesus meg adja alá a lovat a konzolos hűtés "vacakságáról" szóló videóival, mert rendszerben gondolkodni ő se mindig tud, és a design döntések többségének a hátterét se ismeri(ahogy mi sem)...
Nyilván nem a lehető leghatékonyabb a gyári rendszer, mert mégiscsak egy budget-gaming eszköz, de nyilván mindennek megvan az oka, miért olyan amilyen, és aki annak ismerete nélkül nyúl hozzá, könnyen visz disszonanciát egy összehangolt rendszerbe. -
icp1970
senior tag
Hát ez igy elég kevés.
-
Ezt nevezem, jó kis innováció!
-
Acélfarkas
őstag
válasz
***ANDRÁS*** #3 üzenetére
Üdv. Tudnál linket vagy képet berakni? 2 hőcsövest láttam már töllük, de 4est nem. Köszi.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Igen ötletes, gyakorlatban műkődhet is, már csak le kell tesztelni!
Egyébként van egy passzív 4 hőcsőves Graugear SSD hűtőbordám, nagyon jól sikerült és rendkivűl jól hűti a 7000-es m2 4.0-ás SSD-t. -
lordEVO
tag
válasz
flashpointer #1 üzenetére
Eltudom kepzelni, hogy kb semmivel nem befolyasolja a Soc huteset. Foleg, hogy a cikk is ugy irja, hogy a ventilator kozeleben van a holeado borda. Gondolom ott kap egy kis szelecsket aztan annyi. Nem valoszuni, hogy beraktak a ventilator kellos kozelebe.
-
flashpointer
őstag
Szoval amellett hogy a tobbi komponens hutesehez erkezo levego mar melegebb mint volt, meg a borda extra ellenallasaval is meg kell kudeni a gyari ventinek. Tenyleg otletes, nem tudom mennyire orul neki a CPU mivel abu ota tudjuk hogy az AMD a komponenseket nem a Bangladesi™ klimara tervezi a`la gyari 7900 xtx hutes-problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A német Graugear megoldása a konzol saját hűtőventilátorának légáramát használja ki.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 10TB WD GOLD !!! WD102KRYZ (RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- 10TB WD RED PLUS HDD-k !!! WD101EFBX (RECERTIFIED) merevlemezek!!! Teljesen újak, bontatlanok!!!
- 8TB WD GOLD ! WD8004FRYZ (NEM RECERTIFIED) eladó!!! Teljesen új, bontatlan, sok garral!!!!
- 8TB WD RED PRO! WD8003FFBX (NEM RECERTIFIED) 8TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Lila WD 8TB! WD85PURZ (NEM RECERTIFIED) merevlemez eladó! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest