- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Nyugodj meg, minden oleden van látható near black, eltérő mértékben. Ha épp olyan a jelenet, akkor bizony látni fogod, akárki akármit mond, de nem túlzó mértékben. Picit valóban zavaró, de néhány hónap múlva megszokod és nem azt fogod állandóan keresni, ezért nem is fogod olyan könnyen észrevenni. Szerintem.
C6, B7 sem mentes ezektől a "hibáktól". De ha ez vigasztal, a Panasonic és a Sony is tudja ugyanezt produkálni, jóval drágábban.
Ja és kb. 2 hónap/300 óra után egészen minimálisra fog csökkenni a banding és a near black. Sajátomnál így volt és őszintén nem tudom elképzelni, hogy az újabbak másképp "viselkednének" a kezdeti időszakban. Egyszóval, "bejáratási időszak" létezik az olednél is.... ismét csak szerintem.
És nem egy fokkal jobb lcd-nél, de ezt Te is tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Linux kezdőknek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest