Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Közben megoldódott a dolog és banális volt.
Ma reggel a külső HDD-t rákötöttem közvetlenül a USB 3.0 portra és láss csodát, olyan képet ad a tv, amit elvártam. A mozgásmegjelenítésre sincs panaszom.
Valamiért a PC (GForce 1070)HDMI-n keresztül sávosodott gyors mozgásoknál , ahogy már korábban írtam. A lejátszás sima MediaPlayer-rel történt.Most arra keresem a megoldást, hogy miként tudnám összekötni a atv-t a PC vel, hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosni a külső HDD-t, ha szeretnék új filmet/sorozatot nézni, illetve játékot átvinni a tv-re. Erre van ötletetek? (pl. új HDMI kábel)
Továbbra sem értem, hogy a fehéregyensúly és a Truemotion miért inaktív és így nem tudom állítani. (a Truemotion ki van kapcsolva)
Köszönöm, hogy többen is azonnal válaszoltatok! Ha az összekötésre van még ötletetek, akkor azt szívesen venném.
Üdv, M.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mikrotik routerek
- YouTube
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor