Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opi064

tag

Üdv Mindenkinek!
    2 napja olvasgatok az OLED élettartam témában, de vegyes eredményt szűrtem le. Megkérdeznélek Titeket is:
    Sok-sok év és tipus után azt hiszem, elengedem a kezét a Samsungnak, mint márkának. QN95B egy év alatt másodszor van szervizben, egyenlőre nem találják a hiba okát. Mivel 2-3 hetet büntetés tv nélkül eltölteni, vettem egy C3 evo-t. Ezidáig oledet nem akartam venni, mert nálunk nagyon sokat megy a tv, napi 6-12 órát. Szóval a C3 szépen teszi a dolgát, a napsütötte nappaliban napközbeni " halványságát" elfogadom. Mi a véleményetek, tapasztalatotok a tartósságról? ...a 4 óránkénti, ill. a 2000 üzemóra utáni automatikus pixeltisztításról ? Meg a kézi pixeltisztításról? Tele van a net azzal, hogy SOHA ne használd azt mert öregíti a panelt, holott a menüben a funkcióról az a megjegyzés, hogy használja rendszeresen. (1 hét alatt már 2X elindítottam) Most akkor kinek van igaza? Próbálok vigyázni a panelra, pl.:75-re korlátoztam a max. oled fényerőt, még HDR-nél is. Ti mit szóltok hozzá?

Új hozzászólás Aktív témák