Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    Ki jött a RTINGS Sony tesztje.

    összehasonlítás

    SAMSUNGGAL
    LG_G3

    Érdekes kérdés, hogy ér-e a Sony ártöbbele annyit, amikor nem egyértelmű az előnye az ugyan olyan paneles Samsunghoz képest.

    G3-hoz képest előnye van, de mivel az anyagok többsége P3 színtérben van a színtér előny a valóságban egyenlőre nem sokat ad, mivel P3-ban kb. 2% a differencia, a valós filmben lévő színek jó eséllyel nem esnek bele a szélsőséges színekbe ahol az MLA panel hátránya (a fehér pixele miatti színtorzulás) megmutatkozik.

    Érdekes, hogy fényességben sem egyértelmű az előny még a Samuhoz képest sem, mert game módban, SDR-ben a Samsung elveri, egyedül HDR-ben fényesebb kicsit.
    A G3 megint megnyeri mindekttő ellen a fényességi játékot a HDR hatása neki a legnagyobb- nem mutatkozik meg a Sony csoda hűtőbordájának előnye.

    Játékra az input lag miatt erősen megkérdőjelezhető, itt is a G3 a legjobb választás.

    Mozgásban, árnyalási képességben viszont a Sony a legjobb - évek óta megfejtették a titkot, ami senki másnak nem megy.

    Ami ebből a rtinges összehasonlításból nem derül ki az a Dolby Vision képi mód esetén a jelentős sötét részlet túlvilágosítás- erre Fomo mutat rá a videójában (az LG meg black crushol- pont az ellenkezője).

    Megint csak megmutatkozott, hogy nincs Hegylakó jelenség, nincs egy mindfelett - továbbra is csak kompromisszumok vannak - főleg ha az árat is belevesszük a döntésbe. Kinek mi számít jobban - mindenki döntse el maga :D

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák