- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPad Pro 13” (M4, 2024) - superlativum
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
de most már milyen csúnya az a vízcső ott egyedül, azt is kéne száműzni hátra
-
flashpointer
őstag
A kabelek ilyen szinten semmit nem rontanak a legaramlason, gamersnexus letesztelte a szenaboglya verziot es hutesben 0 kulombseg volt.
-
PTM
tag
válasz flashpointer #2 üzenetére
Különbség, de ebben az a lényeg, hogy jól nézzen ki.
Az a cső keresztben tényleg elrontja az egészet.[ Szerkesztve ]
-
Semplar
őstag
Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
Mostly Harmless
tag
khm...Robert Zemeckis...khm
(the cake is a lie)
-
scdlsc
aktív tag
-
NoMix
tag
Újabb katyvasz semmit mondó fejetlenkedés.Akkor lesz jó ha a ventilátorok oldalról szembe telibe fujják az alaplapot itt csak éppen hogy legyezik el fújnak a melegedő alkatrészek mellett.
[ Szerkesztve ]
Frissen vásárolt profil. XIRA T.E.G.
-
Pikari
addikt
A távolról alkatrészeket hűtő ventillátorok az alkatrészeket csak indirekt módon hűtő ventillátorokhoz képest nem képesek érdemben változtatni az alkatrészek melegedésén függetlenül attól, hogy a légáramlat közvetlenül az alkatrészekre van -e irányítva, vagy csak a felgyülemlő meleg levegőt vezeti -e ki. Ezeknek a feladata az, hogy gyorsabban kivezették a felgyülemlő melegedő levegőt a házból, ezáltal hűtik a rendszer egészét.
Én próbálkoztam azzal korábban, hogy pl chipsetet hűtsek távolabbról, szerver hűtő ventivel, de semmivel sem volt a chipsetborda hidegebb attól, hogy arra irányítottam a légmozgást, pedig ez egy rohadt nagy 3w-os 12cm szerverhűtő ventillátor. Aztán rátettem egy nyüzüge 5 centis ventit a chipsetre, azonnal 30 fokot nyertem vele.
Teljes mértékben megértem tehát a gondolatmenetedet, én is így gondolkoztam korábban, de teljesen téves.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
ledgeri
nagyúr
Azt hittem hírtelem, hogy az IO panel van hátul, és a proci elöl, ezen a képen...
Hmmm -face// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
cinemazealot
addikt
válasz Mostly Harmless #5 üzenetére
Így-így. Bár tény, hogy Spielberg volt a (ex.) producer és az Ő neve jelenik meg elsők között a filmeken.
-
Fotelman
csendes tag
Ebbe pár hónapja kicsit bele ástam magam, Fractal North házat vettem, de előtte nagy dilemma volt részemről, hogy melyik verzió is legyen... Két típus van belőle, az egyik aminek edzet üveg oldala van, a másiknak pedig aminek egy rácsos oldalpanel, amihez 2 darab 140 venti felszerelhető, azaz telibe fújja az alaplapot,procit, rammot.
Több tesztet is végignéztem, és végül nem vettem meg az oldal ventilátoros kivitel, mert 1-2 fok különbség volt a zárt oldalúval szemben. Azaz nekem az jött le a tesztekből, hogy hiába fújom telibe az alaplapot friss levegővel, ha nincs ami rendesen ki is fújja onna, és ez az ami inkább számít. -
zsvg
újonc
Milyen szép középkori nyelvezet
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz cinemazealot #10 üzenetére
Igazatok van, javítottam.
-
tibaimp
nagyúr
Ez lehet így van! Csak egy dolgot felejtettek ki a tesztből, az nvme SSD-t, ami a lapra van felszerelve mondjuk a VGA mellett. Nálam egy 20cm-es borda van rajta (direkt ilyet választottam) 4TB-os és csak játékok vannak rá telepítve, és egy 14cm-es venti fújja "fél-teleibe" (sajnos le kellett szerelnem a gyári 20cm-es ventit, mert nem fért el a VGA tápkábele). Játék közben így megy fel 51°C-ra a hőfoka, venti nélkül....meg se merem most nézni, nyáron.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
NoMix
tag
Nekem be ált a áz oldalára fel fogatott ventilátor többet ér mint az elejében ahol csak a hdd van az is csak alul. Akkora chipset borda van rajta a Gigabyte Aero alaplapnak hogy el nyeli az alaplapot. 55c helyett 47 max jobban tetszik.
https://zonacomputers.hu/product-details/aerocool-i-curve-lcd-ezust-atx-haz
Szerencsére van előlapi ventilátor szabályozó is külön
A VRM is hüsibb lett egy 12 magos dorombol benne.[ Szerkesztve ]
Frissen vásárolt profil. XIRA T.E.G.
-
morcosharcos
senior tag
1000 éve pontosan emiatt használok oldallapi házhűtőt, és lehet emiatt nem is halnak meg az alaplapjaim. A torony-cpu-hűtők korában sajnos már nincs, ami aktívan hűtse a proci körüli VRM-alkatrészeket, passzív, bordás hűtésre meg vagy gondol a gyártó, vagy se.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
Érdekes ez a teljesen téves gondolatmenet, 140-es, halk, 1500as fixen pörgő oldallapi ventivel cinebench r23 futtatása mellett a 4 alaplapi hőszenzorból 4 alacsonyabb értéket mutat, mint ha kivenném az oldallapi ventit a konfigból. Ja, meg a chipset szenzora is.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
morcosharcos
senior tag
Egyébként sok alaplapgyártó kifejezetten írja a zolcsóbb árfekvésű, passzív vrm-hűtés, tehát borda nélküli lapjainál, hogy toronyhűtő helyett hagyományos, lefelé fújó hűtőt javasolnak a CPU-ra. Online meg lehet tekinteni ezt a javaslatot modern giga, asus, asrock, msi lapoknál is, ha bekattintunk pl. a "cpu support" részre egy leírásnál. Erre mi az egyedüli logikus magyarázat?
-
niof
addikt
Lassan azért csak lekoppintják a Morpheus-t. Bár az még mindig jobbnak tűnik.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen