Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz Pelican #46511 üzenetére

Nem a menüpont (volt) sok, mielőtt ezt itt félreértenétek, az volt sok, hogy többször, sőt sokszor vissza kellett másznom egy adott beállításhoz, mikor úgy érzettem , hogy kezdek haladni, de mégsem, mert valamivel gondom volt még, akkor a végeredmény mégsem lett olyan. Erre a legjobb példa a Better call Saul egyik sivatagi jelenete, amit kívülről fújtam, hogy kellene kinézni(e), amikor a sony-n néztem.
    Hát a közelében nem voltam, de a tv adások azok már oké volt. Igazából a legtöbb időt a Netflix és több UHD tartalom vitte el, amit többször (nagyon sokszor inkább) megnéztem és mint írtam tudtam, hogy kellene ennek kinéznie.

Pl amikor belinkeltem azt a bizonyos BULGARIA 8K videót a youtube-ról, amivel a sony konkrétan megdöglött lejátszás közben és amit az LG röhögve visz, a mai napig nem olyan szájtátós az a kép, ahogy azt a sony prezentálta, de már nem is érdekel.
    Nagyon szép. de nem olyan.

Valahogy így tudnám leírni, hogy emiatt volt a sok tökölés. Ha előtte nem lett volna sony, nyilván max 5 perc és ott is hagyom, de itt az volt főtéma, hogy hülyeség volt sony-t venni, mert abban b9, vagy c9 panel van.
    Oké, hogy az van benne, de akkor is valamit szoniék tudnak alapból, amit az lg nem képminőségre alapból dobozból kivéve.
    A rendszer meg olyan, amilyen ag8-on, használhatatlan, emiatt lett visszavéve.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák