Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Northlorien

    tag

    válasz daneel_hu #45748 üzenetére

    Lehet tévedek, de pl a GZ2000-es széria vastagabb picit mint a kisebb társai, és ha jól emlékszem a hűtés miatt az, és emiatt tudták megengedni, hogy magasabb fényerőt használjon HDR esetében. A B and O-t azert hoztam fel, mert ott konkrétan kifizettetnek nagyon sok pénzt a design miatt - más kérdés, hogy jó vagy nem, csak a design felárat akartam szemléltetni. Az, hogy mi a jobb hűtés szempontjából, azt nem tudom, meg nem is erre akartam kitérni, hanem arra, hogy AMENNYIBEN jobb hűtéssel jár a vastagabb tv akkor engem nem zavarna, a GZ2000 példája miatt jutott az eszembe.

    A PC vs Mac-el sem a két rendszer közötti különbséget akartam szemléltetni, hanem azt, hogy van aki a design-t a hardver elé helyezi. A mac operacios rendszer szerintem tök jó, bár messze nincs meg az az előnye már, ami 5-7 éve volt, amikor még nem volt kérdés, hogy melyik a stabilabb. Ma már, ha kifizeted a prémiumot, Windows alatt is nagyon jól összerakott, jó designal rendelkező és bivaly erős gépeket kapsz. Nem azért fikázzák az emberek az apple-t mert szarok. Azért fikázzák, mert túlárazottak és nem 2013-ban vagyunk ahol monopol helyzetben voltak sok esetben - főleg a kreativ munkák/programok/megbizhatóság tekintetében - mondom ezt úgy hogy mindkét rendszert használom, és van valamennyi rálátásom az előnyökre és a hátrányokra is.

    Egyik termék sem szép vagy csúnya a fentebb emlitett tv-k közül, szerintem szépek amennyire egy tv az lehet, csak a műtárgytól vannak annyira messze mint Makó Jeruzsálemtől.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák