Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Akkor az Eneos csak a hirdetesekben Japan? (ezen azert most meglepodtem, de mintha regebbrol remlene, h valaki irt hasonlot...
Ha megsem a Toyota OEM (ez valoban letezik, nem pedig csak valamelyt nagy gyarto a beszallito?) akkor mi?
Toyota hybridekhez meg a Motult irtak... Az regen 2T-be meg gokartba nagyon jo volt, de annak mar jopar eve -
No.01
addikt
Akkor jol gondoltam... reggel egy beszelgetesbe keveredtem, de az ILSAC jelolesekrol sajna fogalmam sincs lehet azzal volt kapcsolatba. En csak annyit tudok amolyan okolszabalykent, h a viszkozitas stimmeljen es az API legalabb olyan legyen, mint az eloirt minimum. Az nekem mar ujdonsag, h meg az ILSAC specifikaciot is figyeljem.
Btw ugyanezen beszelgetes kozben jott fol: ugy osszesegeben mikent allnak a hozzaertok es a szakma(?) az Eneoshoz?
A beszlgetes tobb resztvevoje mernok es ok egyontetuleg a regebbi nagyobb es bevalt markakat reszesitik elonyben kihangsulyozva, h a beszerzes forrasa mennyire fontos.
Utobbit adom, de en az Eneosrol csak annyit tudok, h mar joideje hasznalom, gond nem volt vele, de nekem is feltunt, h 1-2 csatorna a Youtubeon mostansag eloszeretettel tultolja ami nekem mindig kisse kontraproduktiv. -
No.01
addikt
Sziasztok,
Erdekelne mit gondoltok olaj ugyben...
Gyarilag API SN-t ir a manual. Lehet ebbe API SP/RC-t tenni? (marmint szabad?)
0W-16 egyebkent es Eneos illetve Toyota Hybrid. -
No.01
addikt
Arban sem sok a kulonbseg...
Specifikaciot sajna mar egy jo ideje nem ertem csak annyit tudok, h a "nagyobb" betu jobb minoseget jelent, de a reszletek szamomra teljesen kinaiul hatnak.A Motullal anno (2t kart, LOL) volt jo tapasztalatunk, de az ugy nem most volt es a 2t es 4t kozott mar akkor is oriasi kulonbsegek voltak.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
0W-16 temakorben keresgelek. Motul vagy Liqui-Moly?
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseget kernek. A szokott helyrol rendeltem volna olajat a soron kovetkezo szervizhez, de visszairtak, h jelenleg csak 3l van keszleten es az ujabb szallitmany kesik, de ha surgos akkor helyette vegyem az altaluk ajanlott alternativat. Mivel mar jopar eve a "sima" varrianst hasznaltam igy megcsak fogalmam sem volt, h letezik ennek egy - jaj de gyulolom ezt a szot - Premium valtozata is.
A kerdes termeszetesen, h jo e vagy inkabb varjak? (a kulfoldi forumon volt egy bejegyzes ami szerint nemcsak folosleges, de nem is jo. "termeszetesen sokan megis azt tolteik reven az a Premium")
Konkretan egy Prius 2-rol lenne szo (Gyari ajanlas: API SL, SM - 5W-30)
- A megszokott olaj: Toyota Fuel Economy --> ACEA A1/B1, ACEA A5/B5, API SL
- Az "uj" alternativa: Toyota Premium Fuel Economy --> ACEA C2, API SNVelemeny?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest