Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hbbalint
aktív tag
lesaux:
Semmi különös.
A (most már ex) barátnőm számítógépének volt egy hardverproblémája. Gondoltam itt meglelem a választ. Leültünk a gép elé és elkezdtem regisztrálni. (Amikor még csak forum olvasgató voltam) Mutogattam neki, hogy kell választani egy nick-et és adjon ő valamit ... De mi legyen? ... mindegy, mondtam, egy bármilyen szó (mutogattam mások nevét). Akármit mondasz, az leszek! ... Akkor viszont legyél kiskegyed, mutatot rá az újságra. Részben szemétségből meg, hogy vállalom-e amit ígértem. (Megjegyzem nem ezért szakítottam vele :) )
A face meg természetesen magától jött :)
Az aláírást meg nem olyan régen találtam ki. Ha jól tudom már meg is szünt a lap.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest