Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
hbbalint
aktív tag
lesaux:
Semmi különös.
A (most már ex) barátnőm számítógépének volt egy hardverproblémája. Gondoltam itt meglelem a választ. Leültünk a gép elé és elkezdtem regisztrálni. (Amikor még csak forum olvasgató voltam) Mutogattam neki, hogy kell választani egy nick-et és adjon ő valamit ... De mi legyen? ... mindegy, mondtam, egy bármilyen szó (mutogattam mások nevét). Akármit mondasz, az leszek! ... Akkor viszont legyél kiskegyed, mutatot rá az újságra. Részben szemétségből meg, hogy vállalom-e amit ígértem. (Megjegyzem nem ezért szakítottam vele :) )
A face meg természetesen magától jött :)
Az aláírást meg nem olyan régen találtam ki. Ha jól tudom már meg is szünt a lap.
Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest