Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
erdey_a #71140 üzenetére
"ha ilyen durva lenne a helyzet, akkor mindig a következő napra kellene egy, időponttal ellátott igazolás."
És ügyelet esetében, ha valamikor be kell menned?! Költői kérdés.
"én a magam részéről nem szeretem a túlbuzgóságot, amikor olyasminek akarunk megfelelni, aminek nem is kell (és nem is lehet)"
Nem ismerjük egymást, és a következő napokban, hetekben várható helyzetet sem. Néhány napja a kedvenc törzsünk cáfolta, hogy bármilyen kijárási korlátozás lesz. Azt viszont kikérem magamnak, hogy túlbuzgó jelzővel illetsz. És akkor ezt témát lezártam.
-
FehérHolló
veterán
válasz
erdey_a #71140 üzenetére
A papír az egységsugarú rendőrnek/katonának kell mutiba, hogy fel tudja hívni a központot, és leellenőrizze, hogy a saját listájukon rajta van-e az illető+munkahely páros.
Kijárási jogot bizonyító ereje önmagában nincs, és a mostani rendelethez még felesleges.
Viszont kicsit nehéz az ember kezébe nyomni az eredeti példányt, amikor már nem mehet be a céghez nélküle és a posta is leállt. -
fokukac
nagyúr
válasz
erdey_a #71140 üzenetére
jó de ez megint olyan semmilyen intézkedés.
ha az a cél, hogy ne találkozzunk senkivel, és véletlenül se terjedjen a vírus, akkor nem lenne egy oldalnyi kivétel felsorolva.
Amíg a fodrász, a pedikűrös, a sportcélú és a szabadidős séta ott van, addig ez igazából semmit nem ér.
PErsze az átlagember nem olvas rendeleteket.de amúgy amit én eddig látok ma az az, hogy tízszer annyi ember van kint, mert meg kell mindent is venni holnapig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest