Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Én anno utánanéztem egy kicsit vásárlás előtt, és nem találtam friss és igazán mély tesztet vagy kutatást erről. A véleményeket olvasva inkább a szonikus tűnt jó választásnak.
Korábban 3-4 éve volt egy 20k kategóriás, tehát egyszerű oral b-m, de néhány hét után fiók mélyére került. Nem szerettem, hangos volt, jobban rázott, és ha nem figyeltem, az ínyemet kikezdte, nem voltam elégedett a végeredménnyel. Túlságosan igénybevette a fogam, két fogmosás között nem tudott rendesen regenerálódni.
A mostani szonikust néhány használat után megszoktam, és kifejezetten szeretem használni, tisztábbnak érzem, és kevésbé veszi igénybe a fogamat mint a sima mosás vagy a korábbi oral b.
Hosszútávon passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest