Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt nyilván esete válogatja. Ha egy erősítő jól szólt újkorában, akkor jó eséllyel jól szól használtan is. Persze olyanokról beszélek, amik nem alsó kategóriásak voltak újkorukban... És ha ilyet kifogsz jó áron, azért az páratlan.
Nyilván ez egy olyan hobbi, ahol az értékbeli határ a csillagos ég, de itt is olyan lett az ipar, mint a mobiloknál, hogy évenkénti termékciklusok vannak, amik valóban bizonyos szolgáltatásokban előrelépést jelentenek, de nem hinném, hogy egy használt cucc jelentős avultságot jelentene, azért mert nincs benne netrádió vagy bluetooth, vagy valami hasonló.Bár árképzésében már ez is olyan, mint a modern fancy technikai cuccok, de ez nem ájfón. Itt egy 10 éves rendszer nem lassabb. Nem szól rosszabbul azért, mert 10 éves... (ha nem tették tönkre, ugye). Ha minőségi komponensekből van összerakva, akkor jó így is. Persze most nem surround-os és mélynyomós cuccokról beszélek - azokat nem értékelem sokra. Tisztán zenehallgatásról beszélek, sztereóban. Ami élvezhető filmnél és tévénél is.
Igazából amit ki akartam hozni ebből, az az, hogy nem hinném, hogy bármilyen 1500 eurós soundbarnak szebb hangja lenne, mint egy rendes, jó DAC-cal rendelkező erősítőnek, egy pár minőségi, hozzá illő hangfallal.Kb. életem egyik leghasznosabban elköltött 130 ezer Ft-ja volt az a rendszer, amit építettem, olyan részleteket hallok a zenében, amiket korábban nem, olyan tere van, amit korábban nem éreztem, és azt figyeltem meg, hogy mióta megvan sokkal halkabban hallgatom a zenét, mert úgy is elég és kielégítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest