Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Alapvetően határozottan nem szeretem a CBA-t, szerintem alapvetően drága, és még az állami lobbi is tolja őket, szóval halmozottan hátrányos helyzetből indulnak.
Ami viszont kifejezetten jó, azt a fehérvári úti vásárcsarnokban lévő sajt- és minden egyéb pultjuk. Kifejezetten jó cuccok vannak, pl. narancsos kacsamájkrém, erdei gombás libamájas, szilvalekvár, gorgonzola és hasonló dolgok kimérten. -
válasz
szőröscica
üzenetére
Nekem a cba mindig a falusi rossz keszlettel, morcos eladókkal, ugy egyben rossz boltnak maradt meg, mindenfele falvakban beestem mar ilyenekbe munka kozben, ugyanaz mindenütt, de lagalabb van, ahol rosszabb
ha lehet, kerülök, inkabb sétálok. Falu masik végébe vagy megyünk at egy közeli nagyobb boltba vagy apróba, de legalabb mosolygó emberekkel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha lehet, kerülök, inkabb sétálok. Falu masik végébe vagy megyünk at egy közeli nagyobb boltba vagy apróba, de legalabb mosolygó emberekkel..