Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez most furán fog kinézni egy tajtparaszt BMW-s billentyűzetéből, de amilyen sok rosszat hallani helyenként az opelekről olyan kevéssel találkoztam a környezetemben. Ismerős F astrája 14 évesen alig látta a szerelőket, azon kívül, hogy mostanra csipegeti az olajat rendesen, nem volt vele gondja a gazdájának, pedig nem két kilométer van benne.
A bátyám egy majdnem nagykorú A omegát hajt, nagyjából 300k kilométernél jár most és most kellett csak nagygenerálra vinnie a motorjával.
A cégnél egy 1,6-os opel astrát hajtok, amiben most van 160k kilométer ( négy éves ) és az olajcseréken kívül egyszer volt szervizbe, amikor elcsaptak vele egy kutyát az M3-on

Opel combo, 1,6, szintén céges just the same as the astra - without dog... Ebben csak 70k kilométer van eddig, de egyidős az astrával.
De azért az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nem véletlenül döntöttem én sem a BMW mellett - nem péniszhosszabbítónak vettem, hanem mert 12 éves korom óta majd' megdöglöttem egy E36-ért

Mod - esküszöm nem beszéltem össze bambano-vel

-
válasz
venember83
üzenetére
Biztos jó a bmw, de én nem biztos, hogy kifizetném a propeller árát... Meg az új vectrákhoz képest elég lomha autókat gyártanak...

Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest