Hirdetés
Aktív témák
-
Panther-G
csendes tag
Jááj nem ez volt a cél hogy most a személyem körül ilyen misztikus köd legyen vagy mi, annyira nem nagy cucc hogy büszkélkedjek vele
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok amúgy RedAnt ha valaki e miatt nem tudott volna aludni
. No ennyi volt mára a show, függöny, stb. -
Panther-G
csendes tag
válasz
Panther
üzenetére
És az alulvonást sem hagytad meg, pedig small face-t betenni is milyen jól nézett már ki

Maradtak a számok és a kisbetűk, hát ennyiből nehéz lesz alkotni - na majd a rios5-ben ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
EQMontoya: most már javítva lett, így nem titok: a motor eddig is szűrt az avatar módosításnál a /-re és még pár jelre, amikkel lehetett anno ügyeskedni, de ha/-ként postolta az ember, úgy elfogadta, a böngészők meg /-ként értelmezték, így lehetett lopkodni az egyéni arcképek közül
[Szerkesztve] -
Panther-G
csendes tag
De, ki is fognak bannolni, remélhetőleg csak ezt az énemet. Most nem is álcáztam magam ilyen-olyan proxikkal mint múltkor, csak afféle műkedvelő bugkeresés eredménye a dolog.
Tipp jöhet, bár tavaly felfedtem magam egy idő után, ha valaki emlékszik, az alapján nem nehéz kitalálni
-
Panther-G
csendes tag
-
Panther-G
csendes tag
válasz
burgatshow
üzenetére

-
Panther-G
csendes tag
Még van egy kis csiszolnivaló rajta.
(előzmény: [link], bocs hogy csak most válaszolok
)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sőt, szóval csak afféle kis fun-nak szántam, hogy az off-ban unatkozóknak legyen pár órára témája
Tényleg tök lényegtelen, ki vagyok

(és nem VladmirR voltam)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)