Hirdetés
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Én is szeretnék valamit letenni az asztalra. Ami legjobban zavar az az, hogy imádom bütykölni a gépem. Ez még nem is lenne akkora nagy probléma, de mivel szinte egyfolytában könyékig vagyok benne szinte törvényszerű, hogy elrontsak valamit. Aki nem dolgozik nem is hibázik alapon ugyebár. Faterom meg folyton csesztet mikor gépet szerelek és már ettől is felmegy a pumpa az agyamban, aztán mikor elejtem a csavarhúzót vagy elgurul egy csavar már durran is az agyam. Ha meg valamit elszúrok már igazolva látja a tézisét, hogy tudta hogy el fogom cseszni és hogy nem szabad a kezembe semmit adni mert úgyis csak elrontom. Meg mekkora egy barbár állat vagyok hogy elhajlítom a halott hálókártyát(ami megjavult időközben hm). És ugye mint ilyen eléggé kenem a hardvereket, legalábbis a vgakat procikat deszkákat meg ramokat meg hűtőket. Cd dvd írókhoz meg fényképezőkhöz sajna hülye vagyok
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Naszal egész nap ott turkászok és mivel elcsesztem már pár dolgot nem adnak a véleményemre. Aztán meg sík ideg vagyok, hogy hogy lehetnek ennyire hülyék a saját családtagjaim, mikor én sokkal jobb megoldást tudtam volna.