Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz
sherlock82 #8789 üzenetére
Zadar és környéke annyira nem jön be. Malinskán gondolkodtunk már korábban is. Mondjuk akkor eléggé körbelőjük azt a részt 3 év leforgása alatt (2022 Baska, 2024 Crikvenica). Isztrián gondolkodom (pl. Rabac), ott a családdal/asszonnyal még nem is voltam, szüleimmel voltunk azon a részen pár helyen.
Olaszországban igen, a szokásos Jesolo (itt voltunk asszonnyal, 5 éve). Meg persze Bibione-Lignano vonal, Cavellinora nem gondoltam eddig. Jesolo jó volt, de kisgyerekekkel nem tudom mennyire lenne jó ez a forró homokos, árnyék nélküli-napernyős, klasszik olasz nyaralás. Bár biztos van olyan rész ezeken a településeken, ahol azért vannak fák, árnyék és élhetőbb is kisgyerekekkel. Köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest