-
PROHARDVER!
NVIDIA GeForce RTX 2080 (TU104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Felesleges 1920ban futtatnod, mivel a te úgyis 2560ban játszol, meg amúgyis a TimeSpynak mindegy a monitorod felbontása, a teszt 2560x1440-ben fut. (TimeSpy Extreme meg 4Kban)
Ha alapon megy a CPU, akkor lehet kevés.
Próbáld ki, emeld meg pár 100MHz-et, ha nő a GPU Score, akkor meg is van a válasz. -
Laraxior
titán
Simán alapon. Semmi piszka. Elindítod, és valid eredmény legyen. 13k körül kell lennie a GPU pontnak.
Pl itt az én 2080Ti-m: 19k körül kellene lennie a GPU pontnak, de mivel régi a rendszer alatta, illetve az is alapórajelen illetve kikapcsolt HTvel ment, esélye nem volt kihajtania a VGA-t.
-
Laraxior
titán
válasz
sittes79 #4528 üzenetére
Ra akartam hegeszteni a GPU blokkot de kicsit nagyobb a furattav igy mar nem megy fel.
Akkor lehet veszek egy ilyet, aztan a lefogatojaval felteszem a GPU blokkt. Amiota lecsereltem az 1080p@60Hz monitorom 2560@165Hz-re azota megy a VGA mint allat. Le kell csendesitenem -
Laraxior
titán
válasz
egyedülülő #4465 üzenetére
745 helyett 545 volt.
-
Laraxior
titán
Tegnap a 2080S-ről minden szó nélkül 200EUR-t ledobott az EVGA. pár óra erejéig.
Annyiért volt, mint egy 2070S -
Laraxior
titán
szarfoshugyintelnvidia -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
...és az a ventilátor a kártya végében vajon mit fog csinálni?
Kívülről, hátulról szívja be a "hideg" levegőt, és a jó kis meleget meg szétszórja belül?
-
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #4044 üzenetére
Ha normális hűtőpadod van, akkor az elvileg megfogja a kis bordákat. Én a gyárit használtam, az a biztos. Nem kell ragasztani sem.
De jó a sima kétoldalas ragasztó is, csak ott előtte alkohollal át kell törölni amire rámegy, különben nem fog ott maradni. Vramoknál pl.
Erre viszont mindenképpen kell majd venti, hogy kapjon levegőt. Anélkül nem is fog menni. -
Laraxior
titán
Igen, ezzel kínlódtam én is. ugyanis két lépcsőben vannak a hűtendő dolgok, és elég közel egymáshoz. Én csak kis ramsünit tennék mindenhova, illetve nekem csak úgy fért el. Van ott is sokféle méret, de a legkisebbel odaférsz mindenhova. Kell belőle vagy 20db minimum
Valami ilyesmi (de én letettem róla, mert a blokk már nagyon macerás ezzel az új furattávval.)
A vramokhoz pl oda sem fértem teljesen. Persze ha csináltatnék egy másik lefogatót, akkor oké lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest