- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
őstag
válasz gery14 #36445 üzenetére
egyébként nekem AMD nél is volt 1x hasonló... Win reinstall megoldotta a problémát. Később kiderült hogy MSI Afterburnernek bugos volt azon verziója amit amellett a VGA mellett használtam, és innen jött az órajel drop.. Persze hallottam olyat is, ahol a bios frissítés segített.
-
TTomax
félisten
válasz gery14 #36437 üzenetére
Honnan a francból tudhatnánk ha azt sem tudjuk milyen konfigod van?Mégis hogyan segíthetnénk?Varázsgömbbel?Verd szét inkább....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Iginotus
addikt
válasz gery14 #36346 üzenetére
10 kártyám van, jelenleg. Igen bányászok... Ne kövezzetek meg ezért.
A fele olyan hangot ad ki mint egy kerepelő és csak akkor indul el ha 100% ra teszem a ventit.
A másik fele megpörgetve kézzel olyan hangot hallat mint egy felhúzós játék lepörgéskor.
És van egy ami tökéletesen siklik, na az a referenciaPlug and Pray... :)
-
laychi
veterán
válasz gery14 #36022 üzenetére
Én is bontottam és szereltem össze karit sikertelenül.
GTX 970 volt az alany koppon voltak a csavarok,zsír új mx 2 a gpu-n és mégis 80 fok felett ment a kari,ami előtte a 70-et alulról nyaldosta. Nem pasztázási,hanem illeszkedési hiba volt
Saját tapasztalatomból kiindulva írtam. Van ilyen eshetőség is, hidd el.
*** Egy szóval sem beszéltem túlhúzásról(#36023) Attila.85 Passz,én MSI Afterburnert használok. NEm tudom mi okozhatja,lehet falsch-ot mér a szenzor.
(#36024) Whysperer Nekem az aio adott volt. Anno vettem egyet,hogy kipróbáljam mit tud az NH D14 -el szemben. NAgyjából ugyan az ami a procit illeti,de a d14 kavarja az alaplapi vrm-nek is a levegőt. Így a D14 ment a procira,az AIO eladásán meg agyaltam. Aztán még GTX970-re ráhekkeltem,mikor kártya csere volt,akkor meg jóideig a dobozában pihent.
Otthon voltam Magyarországon,gondolkodtam rajta és vettem egy illyen bracketet kb 7500Ft-ért(boltból, garival).[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
pandras83
őstag
válasz gery14 #35946 üzenetére
Ha nem éri el a 70-et akkor minek custom akármi? Nálam az msi quicksilver (gaming x) 1070 5 db házventi mellett max 67-68 fok, 20+ moddal megpakolt witcher 3 alatt. Ha zavar a 60 feletti tartomány, akkor folyadékhűtés, vagy arctic custom hűtés 3 kártyahelyes ventikkel. Mondjuk az utóbbi bazi nagy, de tesztek alapján megéri. Tartós 75 fokig kár aggódni bármin is.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
dewil666
őstag
válasz gery14 #34230 üzenetére
Zotac karit (1060) már többet is gariztattam de több mint egy hónapig űltek az egyiken a másikon csak 4 hetet. Mindkettő cserés lett.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #34230 üzenetére
" ...majd beszámolok ha valakit érdekel. "
engem mindenképp..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33877 üzenetére
látod, pont az ilyenek miatt nem merek már Pascal-t venni( 1080Ti--t akartam )... nem tudni,. melyik kapott csákányt, melyik nem...
újonnan meg főleg nem éri meg... így várok, míg lemegy szépen az Turing ára.. DX11-re, újként bőven jó... nekem persze...
persze a gariztatás is jó móka, csak hát... ha már megvetted, használnád szíved szerint míg kedved tartja, tudom...remélem a legjobbakat, kiv vagyok, mi lesz a gariztatással... milyen kártyát kapsz stb
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
szasanyi
félisten
-
Pro!Petya
addikt
válasz gery14 #33869 üzenetére
"csak az a ciki hogy németbe szól a gari "
Nem feltétlen, van mikor jobb (gyorsabb) ha a bolt kivan hagyva és egyből a gyártó szervízét keresed meg.
Itt németben gariztattam egy 1080-at az Asus-nál és odavissza postával megvolt a csere 4 nap alatt, csak a számla másolatát kérték h csatoljam emailben. -
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33869 üzenetére
hmm...
én olyan vak vagyok, nem látok a videóban semmit... a Forzában az a kis fekete az sztem csak bug...én első blikkre azt mondanám, hogy a bányászat betett neki( csoda is, ha nem tett volna )... de várjunk meg pár okosabbat...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
blu79
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33864 üzenetére
volt már ilyen korábban is? esetleg X driver után vetted észre?!... amikor megvetted akkor is ilyen volt?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33860 üzenetére
értem...
hát kiv vagyok, mi lesz a vége a dolognak.. tippem, félelmem van, de arra nem lehet alapozni... szal... figyelem a fórumot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33856 üzenetére
mióta van nálad?! bocs, ha volt már....
-
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33848 üzenetére
juj
a másodiknál jobban látszik....bár ez az RTX kártyákra jellemző.... ami a második videóban kis képi bizgerálások
tán bugos a BF5?![ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33846 üzenetére
passz... lőj le, de nem látom, mit kell nézni
mutass pls a Forzából is pár ilyet" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33844 üzenetére
ez nem vmi settings kutyulás lesz?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz gery14 #33801 üzenetére
OC után tedd újra a dx-et.. próbáltad már?!
-
Bjørgersson
félisten
-
TTomax
félisten
válasz gery14 #33701 üzenetére
Mivel az platform háklis a RAMra inkább itt tedd fel a kérdésed jobban tudják nálam mégis mit kellene venned.
(#33702) svensson
Föleg ha még van quad channel,akkor a drr3 se gond.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz gery14 #33697 üzenetére
2X4GBal sokkal jobban jártál volna,és nem lett volna drágább,igaz az meg nehezebben bövithetö.Mindenképpen vagy vegyél hozzá egy másik modult,vagy ha megteheted és ez a legdrágább viszont a legjobb megoldás a 2X8GB 3000+MHzes ram kit.Idözitésre is figyelj oda,ne legyen a béka feneke alatt,van hogy a lassabb a gyorsabb.Igen sajnos ez ennyire fogja vissza a rendszert, a vgat nem tudja kiszolgálni a cpu idöben mert a ram sávszél a szűk keresztmetszet.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz gery14 #33693 üzenetére
Komolyan?És ezt ki ajánlotta neked így?Egy Ryzent single channelre fogni?Minden problémád forrása ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest