- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan18
aktív tag
válasz Zoolee1976 #20440 üzenetére
4690 ugyan az csak nem húzható, ennyi! Vagy esetleg ha találsz ott jó áron félkonfigot, mondjuk egy ryzen 2600-ast lappal meg rammal! Az intel most nagyon megdrágult! Erre érdemesebb lenne váltani!
3d meg felejtős túl hypolt baromság És ahhoz talán még egy gtx 1080 is kevés[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
válasz Zoolee1976 #20437 üzenetére
Szívesen! De ha találsz k-ás nélkülit az is jó és olcsóbb, úgy sem tudod húzni olcsó lappal!
-
milan18
aktív tag
válasz RetepNyaraB #20436 üzenetére
Egyetértek az irománnyal! Azt a phoenixet láttam én is, de sok érte, bolti ára 100körül van, az aprós boltosoknál 90k kb! 70 nagyon max, egy használtért, de az rx 580-ak már be-estek 60k alá és a 6gigás 160-oknak is be kellene! Annak fényében meg főleg hogy a 1070-ek is vannak már 90k-ért pár hónaposak pl.
[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
válasz Zoolee1976 #20432 üzenetére
Nem lesz jó, 1150-es lapod van abba kéne nézned mondjuk egy i5 4690-et használtan, nem lehet drága! Vagy jó áron 4790-et!
-
milan18
aktív tag
válasz Zoolee1976 #20431 üzenetére
Igen,reális ár lehet!
-
milan18
aktív tag
válasz Zoolee1976 #20428 üzenetére
Az Evga is nagyon jó úgy tudom, de gondolom kicsit túl van tolva mint az Msi/Asusnál ezért drága is!
Én még régen olvastam külföldi teszteket és ott a Gainward phoenix volt a győztes! És még a legolcsóbb is ebben a ligában! -
milan18
aktív tag
válasz Zoolee1976 #20417 üzenetére
Szia! Megkérdezhetem hol kukáztad annyiért?
-
milan18
aktív tag
Értem Köszi!
Akkor nem kockáztatok, később sem, bár az Aorus ránézésre is minőségibb mitn a többi Giga.
Inkább vadászok akkor Phoenixre vagy Palit jetstream-re úgy tudom az ugyan az a hűtés mert testvér cégek.
Msi, Asus túl árazott nekem..esetleg a Zotac amp? Vélemény? Vagy valami más ajánlat? -
milan18
aktív tag
válasz laskr99 #20412 üzenetére
Köszi!
Bár lehet várok még picit... pl az Rx 580-ak ára már esett sokat van már 55k-ért szinte új! Jó lenne ha a 1060-ok is esnének picit De ha nem fog 2-3 héten belül 70k-át rászánok, nem húzom tovább! Csak a phoenixet akartam hirtelen felindulásból megvenni, azt írták hogy vetekszik az Msi gamingel pl és jobb áron van...meg nekem jobban is tetszik, régen volt két Gainward kártyám, elég jók voltak.
[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
Hali!
Elvitték a G.pnoenix kártyát előlem!
[link]
Ezek az Aorus kártyák mennyire jók? Úgy tudom kicsit újdonság, és a Gigának lenne valami féle"prémium" vagy jobb fajta terméke nem?[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
válasz RetepNyaraB #20392 üzenetére
Ennyi lenne? Régen volt gainward kártyám még a 8800gt-éből 4 évig nem volt gond vele...
Phonix hűtésről vélemény? Tényleg annyira jó? -
milan18
aktív tag
Igaz hogy a Gainward phonix hűtése vetekszik az msi gaming és asus strix hűtésekkel? mert árban azért olcsóbb jóval... illetve a palitnak is van ugyan olyan hűtéssel szerelt kártyája csak más színben, a neve nem jut
ugrik be.... jó vétel lenne 70k-ért garival? asus strix és msi gaming 80k köröl megy, aprón! -
milan18
aktív tag
jöhetnének már a 2060-2050 ti kártyák...vagy azt vennék vagy jól be esne a 1060-ok ára, és azt
-
milan18
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki nem 3gb-os Kfa2 kártyát veszek... és nem is Gigát
Erről mit tudtok mondani? PALIT 6 gigás és hardveraprón 75k-ért meg lehet venni újonnan szerintem jó vétel lehet... Szerintetek? Nagyon hasonlít a Gainward phonix hűtésére amire azt írják van olyan jó mint az Msi Gamnig verzióé.....
[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
Na srácok!!
Úgy néz ki nem a Gigát veszem hanem ezt: KFA2 Remélem nem lövök vele mellé legalább ritkaság
-
milan18
aktív tag
Szeretnék Bf-ezni is de főleg a BF4-el..... később Bf1-el oda már kevés lesz? Nem tudná kihajtani ?
Bár gondolkozok AMD ryzen 6/12 -es procián de megvárom a teszteket.[ Szerkesztve ]
-
milan18
aktív tag
Hali!
Gtx 1060 3gb-ot szeretnék venni.
GIGABYTE GV-N1060WF2OC-3GD GeForce vagy;
KFA2 GeForce GTX 1060 OC 3GB GDDR5Mind a kettő 67k Giga kártyám még nem volt viszont nincs tapasztalatom a lapjaikkal.
Kfa2 a Galax márkája úgy tudom mennyire jó kártyák ezek a kfa2-ők?
Új hozzászólás Aktív témák
- Python programozás
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest