Hirdetés
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- LG LCD és LED TV-k
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Rover623
üzenetére
Két típust próbáltam:
Kingmaxot: többet is próbáltunk ugyanaz a hiba jött elő: silent gombra lefagyott a gép.
TwinMOS: egyet próbáltam, nagyobb terhelésre (játék, prime95, memtest86) lefagyott.
Kingstont nem tudtam kipróbálni, mert nem volt az üzletben. Az a baj, hogy amikor először vettem Kingmaxot, nem volt gond, bár nagyon ritkán lefagyott. Azután pár hónapra rá minden alkalommal lefagyott a silent gombra. Újratelepítés, bios frissítés megvolt, és mégis. A bolt elküldte szervízbe és azt mondták semmi baja.
Azért gondoltam, hogy keresek egy ugyanolyan típust, ami benne volt, hogy azzal valószínűleg nem lesz gond. Ha nem találok, akkor kipróbálom a Kingstont valahol, csak attól félek, hogy a boltba nem jön elő hiba (ez volt a kingmaxal és a twinmos-al is), aztám meg sírhatok nekik, hogy vegyék vissza! Különben is az inkompatibilitás nem garis probléma, ezért lehet, hogy el is hajtanak. Másik boltban is szerencsém volt, hogy egy rendes srác intézte a dolgot és visszafizette a pénzem, mert nem tudtak másmilyen ramot hozni.
De köszi a segítséget!
Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 14" M1 Pro 16GB 512GB
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ RCB R10S ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, dobozban, 3 hó gar.:
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest