- Milyen egeret válasszak?
- HDMI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Videós, mozgóképes topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
Rover623
üzenetére
Két típust próbáltam:
Kingmaxot: többet is próbáltunk ugyanaz a hiba jött elő: silent gombra lefagyott a gép.
TwinMOS: egyet próbáltam, nagyobb terhelésre (játék, prime95, memtest86) lefagyott.
Kingstont nem tudtam kipróbálni, mert nem volt az üzletben. Az a baj, hogy amikor először vettem Kingmaxot, nem volt gond, bár nagyon ritkán lefagyott. Azután pár hónapra rá minden alkalommal lefagyott a silent gombra. Újratelepítés, bios frissítés megvolt, és mégis. A bolt elküldte szervízbe és azt mondták semmi baja.
Azért gondoltam, hogy keresek egy ugyanolyan típust, ami benne volt, hogy azzal valószínűleg nem lesz gond. Ha nem találok, akkor kipróbálom a Kingstont valahol, csak attól félek, hogy a boltba nem jön elő hiba (ez volt a kingmaxal és a twinmos-al is), aztám meg sírhatok nekik, hogy vegyék vissza! Különben is az inkompatibilitás nem garis probléma, ezért lehet, hogy el is hajtanak. Másik boltban is szerencsém volt, hogy egy rendes srác intézte a dolgot és visszafizette a pénzem, mert nem tudtak másmilyen ramot hozni.
De köszi a segítséget!
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi