Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lattes
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
sikerült szétszednem, köszi.
2 db kb 5forintos méretű porelefántot operáltam ki :/
Már vagy 3éve megvan, eddig nem nyúltam hozzá. -
lattes
csendes tag
Hali
Van egy Emachines E720-as vasam. Egy ideje hűtési problémái vannak, így első lépésben aktiváltam a hűtési házirendet, mely hozott némi javulást. Ezek után visszavettem az energiasémát kiegyensúlyozottról energiatakarékosra. Azonban ez sem segített igazán, még most is felforr a CPU. Az alaphőmérséklete 56-60 °C körül van, ha megterhelem Chrome+Media Player+Windows intéző kombóval, akkor már 70-80 °C körül van.
Éppen ezért gondoltam úgy,hogy kipucolom, elvégre csak pár csavarról van szó. A csavarok nem is okoztak problémát, valami miatt azonban nem tudom eltávolítani a hátlapot. Az összes csavar kint van (15 db).
Van valaki aki szedett már szét ilyen gépet, és tud segíteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 db kb 5forintos méretű porelefántot operáltam ki :/
Pyttawrx