- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
Erre valaki nem tudna választ adni?
-
forest_ns
tag
Valaki nem tudná véletlenül megmondani, hol lehet megnézni, milyen MXM szabványba esik a notim? Mobil videokarikat lehet valahol dögive találni? Vagy csak 1-1 van elszórva mint a google is mutatja?
-
forest_ns
tag
Erre valaki?
-
forest_ns
tag
Hali!
Egy FS Amilo Pa2548-asom van (AMD Turion64 TL-58, 2Gb DDR-II, GF 8400m g).
1. Videókarit szertnék cserélni, a kérdés az, lehet , ha igen mekkroára/milyenre?
2. Processzort is, mekkora a max? -
forest_ns
tag
Helo!
Egy Acer Aspire 1690-em van, amiből készült DDR és DDR2-es is. Az enyém elméletileg DDR2-es. Azért elméletileg, mert a honlapján is leellenőriztem, meg az Everest is azt mondja, hogy az megy bele. Gyakorlatilag viszont sima DDR van benne, és mivel a DDR2-nek más a "fogazata", így nemmegy bele. Ha valakinek lenne ötlete, hogy minek köszönhető ez az elég nagy infó hiba, írjon, akinek meg ilyen laptopja van és bővíteni szeretné, vizuálja le a meglévő ramot, mielött megrendeli az újat.
Én megszívtam
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock UD22
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest