- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Az a kérdés először, hogy mit támogat a chipset, mert ha egyáltalán nem támogatott a 133-as FSB, akkor a pin mod (vagyis hogy pontosabbak legyünk, BSEL - vagyis Bus Select - mod) sem fog menni.
Csak olyan procival működik, amely nem az alaplap álltal támogatott maximális FSB-n fut.
Tehát ha van hova emelni. Mert ha a chipset nem támogat már magasabb FSB-t, akkor hiába drótozod meg, nem fog elindulni. -
stratova
veterán
Csak reagáltam a felvetésre, én nem állnék neki előzetes, ilyen téren szerzett, tapasztalat híján. Nem ismervén hosszabb távú hatásait.
A pin-moddal kapcsolatban Xantomas tollából származik két bejegyzés itt és itt. Pin-mod tudtommal 400-as FSB-jű és emiatt magasabb szorzójú prociknál lehetséges, de ezek ritkábbak is.
Ha kezemben az Acer természetesen majd írok róla, addig marad a várakozás vagy valaki más tapasztalata 910GML CPU támogatásáról. -
stratova
veterán
atess írt róla feljebb bővebben.
Csak saját felelősségre. Szíved joga ilyen módon tuningolni a gépedet, én notebookban már nem játszanék vele. Ettől függetlenül van aki használja már egy ideje. Ami engem ebben elbizonytalanít, az hogy nem tudom mennyi plusz hőtermeléssel jár és az adott gépnek mit szolgál még ki a hűtése (tekintve, hogy egyetlen ki légkavaró biztosítja a teljes notebook hűvösen tartását).
Ha mégis erre adnád a fejed klikk.
Hogy ez milyen hatással van hosszú távon az élettartamra, egy tapasztaltabb notebookszervizelésben járatos fórumtárs pl. Duree tudna nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest