Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinkcc

tag

Felteszem ide is ezt a kérdést hátha van megoldás. :) Ha nincs, akkor a kérdésem az lenne, hogy a lent említett notebookba milyen ram kell pontosan?
    Egy asus k52jb-sx120d notebookom van, és a tegnapi nap vásároltam bele 8 gm ramot pontosabban: GeIL 8GB (2x4GB) DDR3 1066MHz GS38GB1066C7DC

Elsőnek beraktam az új ramokat, ekkor minden működött rendben. Előkészítettem a notebookot hogy felrakjam a windows 10 64bites rendszert. De sehogy se jutottam előre, a bootolás után a kernel security check failure üzenet fogadott. Fogtam és visszaraktam a régi ramokat, és úgy sikerült felrakni a win 10 64bites rendszert, majd visszaraktam az új ramokat, de mikor bekapcsoltam a notebookot, be se akart kapcsolni.

Aztán visszaraktam a régi ramokat, és felraktam a win 7 64bites rendszert, és ismét visszatettem az új ramokat, ekkor bekapcsol a gép, de tovább nem jutott a windwows indulástól, utána ismét a kernel security check failure üzenet érkezik.

Megpróbáltam az egyik 4gb rammal, de úgy a notebook ismételten be se kapcsol, megpróbáltam az egyik régi rammal párosítani, de így se kapcsolt be.

Mi lehet a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák