- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkcc
tag
Felteszem ide is ezt a kérdést hátha van megoldás.
Ha nincs, akkor a kérdésem az lenne, hogy a lent említett notebookba milyen ram kell pontosan?
Egy asus k52jb-sx120d notebookom van, és a tegnapi nap vásároltam bele 8 gm ramot pontosabban: GeIL 8GB (2x4GB) DDR3 1066MHz GS38GB1066C7DCElsőnek beraktam az új ramokat, ekkor minden működött rendben. Előkészítettem a notebookot hogy felrakjam a windows 10 64bites rendszert. De sehogy se jutottam előre, a bootolás után a kernel security check failure üzenet fogadott. Fogtam és visszaraktam a régi ramokat, és úgy sikerült felrakni a win 10 64bites rendszert, majd visszaraktam az új ramokat, de mikor bekapcsoltam a notebookot, be se akart kapcsolni.
Aztán visszaraktam a régi ramokat, és felraktam a win 7 64bites rendszert, és ismét visszatettem az új ramokat, ekkor bekapcsol a gép, de tovább nem jutott a windwows indulástól, utána ismét a kernel security check failure üzenet érkezik.
Megpróbáltam az egyik 4gb rammal, de úgy a notebook ismételten be se kapcsol, megpróbáltam az egyik régi rammal párosítani, de így se kapcsolt be.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ASUS ROG Strix Z790-F Gaming Wifi II alaplap + Intel Core I7 14700KF processzor eladó!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha nincs, akkor a kérdésem az lenne, hogy a lent említett notebookba milyen ram kell pontosan?
Pyttawrx