Új hozzászólás Aktív témák
-
pinkcc
tag
Felteszem ide is ezt a kérdést hátha van megoldás.
Ha nincs, akkor a kérdésem az lenne, hogy a lent említett notebookba milyen ram kell pontosan?
Egy asus k52jb-sx120d notebookom van, és a tegnapi nap vásároltam bele 8 gm ramot pontosabban: GeIL 8GB (2x4GB) DDR3 1066MHz GS38GB1066C7DCElsőnek beraktam az új ramokat, ekkor minden működött rendben. Előkészítettem a notebookot hogy felrakjam a windows 10 64bites rendszert. De sehogy se jutottam előre, a bootolás után a kernel security check failure üzenet fogadott. Fogtam és visszaraktam a régi ramokat, és úgy sikerült felrakni a win 10 64bites rendszert, majd visszaraktam az új ramokat, de mikor bekapcsoltam a notebookot, be se akart kapcsolni.
Aztán visszaraktam a régi ramokat, és felraktam a win 7 64bites rendszert, és ismét visszatettem az új ramokat, ekkor bekapcsol a gép, de tovább nem jutott a windwows indulástól, utána ismét a kernel security check failure üzenet érkezik.
Megpróbáltam az egyik 4gb rammal, de úgy a notebook ismételten be se kapcsol, megpróbáltam az egyik régi rammal párosítani, de így se kapcsolt be.
Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest