Hirdetés
- OLED monitor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Eszement nagy problémám van. Adott egy vadi új NP300-E5Z-S07HU. Egyszerűen annyi a problémám, hogy eszement lassan olvassa a DVD-ket. Már többel próbáltam, és az a gyanús. hogy a DVD LED villog, de a lemezt egyszer sem pörgeti fel. Most is épp WIN7-et telepítek és a fájlok kibontásánál tart, de a lemez felpörgetésnek semmiféle nyomát nem hallom, de a telepítés lassan, de megy. Mit lehet tenni?
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Alighanem potnosítani tudom a problémat! A teljesen új laptopom csak akkor villan meg/vibrál, ha alacsony a fényerő! Gondolom ez sem természetes tehát ezt is gariztassam?
Előre is köszönöm!
Továbbá azt nem értem, hogy ha beállítom a BIOS-ba a fényerőt, majd kilpek a BIOS-ból akkor nem fogadja el! Egyszerű a standard fényerővel indul a GRUB, majd a linux is! Ez természetes?
-
Carasc0
őstag
válasz
netzoli
üzenetére
Szia!
Extrém köszönet! De mitől lehet ez az érdekes képvibráció! Inkább olyan mint egy villanás vay nem tudom de olyan furcsa! Lehet az aksi miatt hogy alig volt benne nafta aztán azért? Most már zöld a LED tehát kész a töltés! Most akkor már nyugodtan használhatom. Összeségében kb 2 órája töltöm.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam a Samsung N300E5Z laptophoz. Most itt van mellettem frissen bekapcsolva. Aksit merítem hogy feltölthessem! Az lenne a kérdésem hogy hogy is van a laptop aksi kisütése?
Továbbá egy érdekesség. BIOS-ba benn vagyok és néha néha magától egy extra picit bevibrál a kép! Ez mitől lehet? Nem érintkezik rendesen az akksi? Vagy túl gyenge az energia? Fóliát lekéne szednem róla? Aggódok!
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx