- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
válasz
alienpapa #2927 üzenetére
az xp azért nem kezdi el a telepítést mert hiányzik neki a achi sata driver a telepítő lemezről azt manuálisan kell hozzá adni a telepítő lemezhez vagy kis floppyról lehet be tölteni az elsőt ajánlom
A win7 sokat szokott állni 0%-n és egyszer csak megindul bár nem tudom h 20 perc reális e
lehet h fent maradt a linux a bootmanager progija vagy fene tudja, de sztem próbáld meg újra a win7-t várjál többet kicsivel.
-
drk88
senior tag
válasz
pappusz #2613 üzenetére
Ilyet akkor is szokott csinálni amikor a ramok nem "kompatibilisek" egymással de gyári notinál ez eléggé meglepő lenne, hogy a ramok miatt kék halálozzon. Ha újra telepítetted többször több fajta win7-el és akkor is fenn áll a hiba akkor tuti nem szoftveres. Max próbálj meg annyit h a gyári drivereket ne rakjad fel amit kaptál hozzá, csak win updatet nyomass rajta. Lehet vmelyik driver rossz esetleg. De sztem tuti hardveres probléma.
-
drk88
senior tag
válasz
Sir Gunar #2465 üzenetére
Hát a noti 2 éves kb. de még nem volt szétszedve, de a teszteket olvasgatva 45-50 foknál alap használaton nem kéne feljebb menni, és már bekapcsolom a gépet 65 fokról indul nod elkezd frissülni felugrik 80-ra és beáll alap 75 fokra kb.
Meg nehogy már egy generally fapados játéktól kiakadjon a gép amikor annak a játéknak grafikai igénye egyenlő a nullával.
-
drk88
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Toshiba L40-14h notim és a proci hőfokával nem vagyok kibékülve, windowsba egypár progi fut akkor 70-85 fokos ha pl. youtuben nézek egy videót akkor felmegy 90 fölé, ha pedig elinditok egy tök gagyi régi játékot akkor meg 100 fokos lesz hirtelen, és a hűtő csak pár másodpercre felpörgeti amíg visszahűti de utána megint vissza melegszik.
Lehet, hogy poros vagy nem tudom esetleg paszta nincs rajta ha egyáltalán notikon szokás rajta lenni
Valami ötlet? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- XPRO Wood fa állvány / stand / riser (laptop, macbook, tablet, ipad)
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest