Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Casoli

őstag

válasz kreten67 #16577 üzenetére

Kifizettettek velem nem kevés pénzt az el nem végzett munkáért. Azért ez undorító dolog. Ráadásul itt van a fórumon az ürge, nem egy ember isteníti a munkáját. Leadtam a gépet, hogy valószínű gpu forrasztási hiba, de úgy, hogy ad képet, csak éppen kék halál jelentkezik, meg lekapcsolgat a gép, néha meg eltűnik az eszközkezelőből a GTX950-es GPU.

Emberünk "megjavította", majd egy napon keresztül járatta fagyásmentesen úgy hogy youtube-t futtatott rajta végtelenítve. Adta volna vissza miután kifizettem volna a munkadíjat. Szerencsétlenségére rákérdeztem, hogy miért nem 3D alkalmazással teszteli, mert a youtube nem annyira használja a dedikált vga-t. Na aztán jött a válasz, dehát nincs is a gépben GTX950. Meg amúgy is amikor elküldtem a gépet, szerinte az teljesen halott volt, nem adott képet, meg a műszere (ilyen műszer a világon nincs) azt mutatta, hogy nem működik egyik videóvezérlő sem, így a GPU-t reballozva a műszere már azt mutatta, hogy minden OK mostmár, tehát ő a munkát elvégezte, és működik a GPU. Olyan jól működött, hogy az eszközkezelőben hűlt helye volt. Megkértem, hogy rakja újra a gépen a BIOS-t, mert lehet valami bug van, de ettől Ő elhatárolódott mindenféle idióta indokok miatt. Ami marha érdekes, hogy más BIOS verzióval kaptam vissza a gépet, tehát ezek szerint mégis túrkálhatott BIOS szinten is benne. Itthon már egy BIOS újrarakás és egy default settings belövése után előkerült a GTX vezérlő, de ugyanazt a hibát produkálva, amivel leadtam. Szóval nem lennék meglepődve, ha valamilyen úton módon a BIOS-ban letiltotta volna mindössze a dedikált vezérlőt, vagy a vga váltó üzemmódot. Mert hogy akkor itt reballozva az fix hogy nem volt.

Új hozzászólás Aktív témák