- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
válasz
Dell XPS #14873 üzenetére
Szeretnék váltani igen. Ezért is kérdeztem még, hogy mit kérhetnék cserébe érte (reálisan) asztali PC ügyben. Igazából nem a világot szeretném megváltani, de játszom pár játékkal időnként ETS2, NFS, LFS, amikhez jó lenne egy kicsit több kép teljesítmény a vizuális élmény miatt. De gőzöm sincs, hogy mi nyújtana nekem ezért a 75 ezerért ilyen teljesítményt.
Köszönöm a segítséged! -
Astrasattila
tag
válasz
Dell XPS #14867 üzenetére
Jogtiszta XP-m van hozzá, csak mint tudjuk, annak 4 hónap és annyi. Próbaverziós Windows 7 van rajta. Beírom a szokásos cmd-s dolgot azzal nyerek 3 hónapot, aztán módosítom a registryt, az is ad 8 hónapot. Én így szoktam használni. Így 11 havonta újrarakom, és végülis legális úton. De persze eladásnál ez nem számít legális OS-nak ezzel tisztában vagyok.
-
vateraarus
csendes tag
-
-
zsoltie14
csendes tag
válasz
Dell XPS #14669 üzenetére
Aku van hozzá persze, valószínű még a doboza is megvan.
Állapota jó, megkímélt.
XP sp3.bemásolom még egyszer,h egyszerűbb legyen:
Asus eeePC 1000H
Processzor: Intel Atom N270 1.60 GHz (533 MHz FSB, 512 kB L2 cache, 65nm)
Memória: 1x1 GB A-Data DDR2-400 (533 MHz, CL3-3-3-8)
Chipset: Intel i945GME
Videokártya: Intel GMA950
Hangkártya: Realtek ALC269 HD Audio
Merevlemez: Seagate ST980811AS (80 GB, 5400 RPM, 8 MB, SATA)
Hálózati kártya (LAN): Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller
Hálózati kártya (WLAN): mini-PCI-os WLAN max. 108 Mbit/s -
knowyou
csendes tag
-
knowyou
csendes tag
válasz
Dell XPS #14546 üzenetére
Szia!
Aspire 5552: ~55K kb. erre gondoltam, ezt viszont nagyon alacsonynak találtam: Aspire V3-571G: ~150K.
Gyengébb i5-sel, 4GB rammal, pláne gyengébb gpu-val mennek az 1 éves Aspire V3-571G ek 150K-ért.http://www.nanotrade.hu/acer_aspire_v3_571g_736b8g1tmaii_grey_intel_core_i_37731?utm_source=argep&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Intel Core i7-3630m 2.4GHz with Turbo Boost up to 3.4GHz
NVIDIA GeForce GT 640M with 2 GB Dedicated VRAM
15.6" HD LED LCD
8 GB DDR3 Memory
1000 GB HDDKérlek, nézz rá még egyszer.
Előre is köszönöm!
-
-
-
mr_kickass
tag
válasz
Dell XPS #14507 üzenetére
"Akkor nem természetesen, ha elgondolkodtató különbség van közötte..."
Szerintem 10% elgondolkodtató különbség, amennyiben teljesen ugyanarról a termékről van szó (rendben, nem teljesen ugyanarról, mert amit én hirdetek, annak már elindult a garanciája pár hete), ezért is gondoltam 420.000 Ft körüli összegre.Magánszemélyeknél; 370K-400K között lehet kapni, Ők viszont bejáratott ügyfélkörrel rendelkeznek, ergo megvan a bizalom több éve, gépbeszámítás, ügyfélkezelés...
Nem egészen értem, ennek mi köze van az egészhez. Bontatlan dobozos, gyári garanciás gépre kértem beárazást, amihez természetesen a számla is jár. Beszámítani valóban nem számítok be semmit, de szerintem ez a gép eladási árát tekintve nem is lényeges.Bíznia nem kell bennem senkinek, hiszen nem árulok zsákbamacskát; a zsugorfólia is rajta van a gép dobozán, illetve számlával tudom igazolni a vásárlását. Ügyfélkezelés alatt nem tudom, pontosan mit értesz, de természetesen hajlandó vagyok adásvételi szerződést írni, nem rejtegetek semmit. Onnantól pedig, hogy a vevő megvásárolta a gépet, az Apple-vel rendez le minden problémát, nem velem. Nem hiszem, hogy bármilyen kellemetlenség egyáltalán felmerülhetne, ha a gép szériaszám alapján garanciális, megvan az eredeti számla a vásárlásáról, illetve az adásvételi szerződés a tulajdonjog átruházásáról.
Ezzel természetesen nem azt kívánom mondani, hogy bármi gond lenne az általad megjelölt árral, csupán szeretném megtudni, hogy pontosan milyen faktorokat vettél figyelembe, illetve igyekszem minden olyan körülményt leírni, amik pontosabb árbecslést tehetnek lehetővé.
75kokoko75: Lást fentebb, természetesen adom a vásárlást igazoló számlát a géphez.
A Dell géppel kapcsolatban: Egyszer lett felbontva a doboz, a gépet vettem ki, hogy megbizonyosodjak afelől, minden rendben van-e vele külsőleg. Bekapcsolva nem volt, minden papír és tartozék az eredeti helyén. Microsoft Store-ból lett vásárolva, így gondolom, Dell gyári garancia vonatkozik rá, mely Service Tag alapján lekérdezhető, illetve Dell Warranty Transfer használatával átruházható, a vevő nevére íratható.
-
mr_kickass
tag
válasz
Dell XPS #14488 üzenetére
Ahogy láttam, ez a modell 470.000 forintba kerül újonnan, valóban ilyen sokat zuhanna az értéke attól, hogy nem boltban veszi az ember? Teljesen új, garanciás modellről van szó. A Dell géppel kapcsolatban ugyanez a kérdés, ahogy láttam, bőven 200.000 forint felett van az ára (már ahol kapható), hogy-hogy ilyen alacsonyra értékelted? Az általad megadott áron gyakorlatilag sehol nem lehet hozzájutni ilyen géphez újonnan (ahogy néztem, még az Egyesült Államokban is drágább 160.000 forintnál).
Nem vitatkozni kívánok, komolyan érdekel, ugyanis nem igazán vagyok jártas notebook-ok használtpiaci árában (ezért is kértem itt segítséget).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest