Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Kicsit félrevezető, de érdekes kép:
-
törölt tag
válasz
#41133696 #47 üzenetére
Ma gondoltam - miután láttam az új Huawei eszközön, hogy alapból telepítve aTwitter -, hogy futok vele egy kört... nem emlékeztem pontosan miért került le a másik két androidos eszközről, úgy derengett, hogy valami enyhébb ok volt, de a Huawei-re már csak Avast Mobile Security jutott, ide a topicba meg nem néztem be, és vagy 4 hónapja nincs Twitter a saját androidos rendszereimen.
Szóval próba cseresznye alapon:
Aztán benéztem ebbe a topicba, és láttam, hogy korábban miért repült. Érdekes a Skype, a Facebook, az instagram és más neves alkalmazások nem akadnak fent ilyen kemény indokkal, így aztán nyugtáztam, hogy több mint 4 hónap alatt sem sikerült lemosniuk ezt magukról, repült újból a helyére.
-
törölt tag
-
törölt tag
A Google féle: Chrome távoliasztal-szolgáltatás
-
törölt tag
Hát nekem is androidosak a mobil eszközeim. A fő fiókon a Norton Mobile Security-t használom, de az ettől eltérőkön, a Malwarebytes Anti-Malware van csatarendbe állítva
-
törölt tag
Más időpontban, de ugyanazon webhelyen mint az itt linkelt hozzászólásban.
-
törölt tag
Ja, én nem is néztem a táblán alul a linket, a PC-ről próbáltam belépni... tényleg ki kellene váltanom már a 0.5-ös szemüveget
A lényeg a lényeg, hogy az Magyarországon is azt írja, hogy nem megengedett. Ez valami EU-s dolog lehet... LOL
Jól tetted, hogy leszedted, én is leszedtem, az NMS-ben benne van. Csak sokan https://antitheft.norton.com itt próbálkoznak belépni vele, és ugye a helyes elérés meg ez: https://mobilesecurity.norton.com/hu
-
törölt tag
A szoftver a Telekom kínálatában is megjelent.
-
törölt tag
-
törölt tag
A BitDefender fejlesztette Clueful Privacy Advisor minősítése
-
törölt tag
-
törölt tag
Köszi a Norton Zone-ért a Windows Store-ból is elérhető. Ki is ment a fejemből, beta is volt, és hát ami fő, hogy a mi régiónkban mobil kütyükre nem elérhető
Szerk : Windows Store-ból sem elérhető ebben a régióban
Szerk 2: Egyébként itt lenne: Norton Zone Google Play
De amúgy az én eszközöm akkor sem lenne kompatibilis, ha UK-ban lennék
-
törölt tag
Norton mobil védelmi programok (táblagépekre és okostelefonokra)
A Symantec Android ( Android Wiki és iOS operációs-rendszereket futtató okostelefonokra és táblagépekre is fejleszt védelmi és karbantartó szoftvereket, melyek között egyaránt van fizetős, és ingyenes használható verzió is.
Mivel nekem iOS helyett Andoid OS-t futtató eszközöm van így a lentebb látható képek is ezen készültek.
Természetesen a termékeket közvetlenül a gyártótól is letölthetjük - ahogyan azt PC esetében is tennénk -, a Symantec honlaphálózatának mobilos szekcióját felkeresve: https://mobilesecurity.norton.com/Mobilkütyük esetében azonban van másik út is, mely mind a két nagy gyártó saját szoftveráruházán keresztüli beszerzést jelenti.
Az Apple felhasználók az a App Store-t használhatják erre a célra, a Google termékeit választók pedig a Google Play-t.Védelmi szoftver téren mobil platformra a legátfogóbb csomag a Norton Mobile Security, mely egyben tartalmazza a következőket:
- Anti-Malware
- Norton Anti-Theft
- Backup
- Web ProtectionAz utolsó három összetevőről azt kell tudni, hogy nem ingyenesek. A Google Play egy intelligens webáruház, mely csak azután kínálja fel telepítésre az ott található appokat, hogy az eszközünkkel bejelentkeztünk rá, és ezután külön felhívja a figyelmet, hogy mi kompatibilis és mi nem az.
Kompatibilis a Nexus 7 -el
A Norton termékeket a Google Playen egy csokorba rendezve is megtaláljuk: NortonMobile alkalmazásai - Google Play
Példa az inkompatibilitásra
Fontos megjegyezni, hogy a Google Playen-n Norton Mobil Security névre nem kapunk találatot, ami nekünk kell az a Norton Security antivirus
Norton Mobil Security Android OS-en ASUS Nexus 7 -re telepítve
N.M.S frissítő lapja
keresés folyamatban...
Az ingyenes verzióban inaktív a biztonsági mentés, a lopásgátló és a webvédelem.
A teljes verzió ára 29,99 € egy évre
Norton Identity Safe password: bejelentkezési adataink biztonságáért.
A Norton Identity Safe ingyenesen használható, akárcsak PC-n.
A Norton Accountunkba természetesen be kell jelentkeznünk
A döntés a mi kezünkben van.
lényegében kaptunk egy újabb böngészőt.
Az oka pedig az, hogy Androidon a Google Chrome sem támogatja a kiegészítők használatát.
Norton karbantartó szoftverek:
Norton Mobile Utilities néven.
Norton Family parental control - tartalomszűrés mobilon is.
Norton Snap qr code reader - Ami nem kompatibilis a Nexus 7-el, így kénytelen az ember más QR kód olvasót használni... nekem a QR Droid™ vált be.
A dolog csak azért kellemetlen, mert egyébként a Symantec is használ QR Code-okat:
Norton Halt exploit defender - szintén csak egy Androdios termékekkel kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gaming notebook topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest