- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem azért van szerintem, az intelligens def-et már ezek tartalmazzák, bár nálam mind a kettő 172+ megát egyből lefrissített miután érzékelte, hogy nálam az intelligens def ki van kapcsolva. Amúgy régen volt olyan, hogy nem tartalmazta, vagy a 2010-es vagy 11-es.
Igen, készül
Ezt azért hamarabb megakarom csinálni, mint a 2012-t
Bár kis kavarodás volt a NIS és NAV fotóimnál éjjel, mert az elején nem minden pillanatot kaptam el, például telepítésnél a kevesebb mint egy perc van hátra részt, mert még az előző képet mentettem le... amikor meg odaértem már túl volt az SSD-s rendszeren ennél, így ott kénytelen voltam a HDD-s NAV-ból egy képet szedni
Meg volt még egy pár ilyen, ahol a NAV-os képhez kellett hozzányúlnom - de ezt majd fel fogom tüntetni, hogy csak a nevében tér el ezeken a részeken.
(#87) HZoli87: Az a fura, hogy ugye a IDF-et ugye nem tartalmazza, így eszköztár sincs... amit azért nem nagyon tartok logikusnak, mert ugye nagyjából ugyanazt az eszköztárat kapta meg a 2013-as NIS ami már több hónapja letölthető közvetlenül a Symantec-től önmagában is. Volt róla szó, hogy a NAV-osok is megkapják aztán nem. Aki meg szemfüles - ráadásul mondjuk angol nyelvterületen is él - és NAV felhasználó, ingyenes le is tölti, ezért önmagában nem fog átállni NAV-ról NIS-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest