Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyriel
tag
Hi!
Ma vettem meg a progit, nagyon klassz, jó is hogy megy az olimpia, szerintem a jó meccsek sok hívet szerenek a hokinak. Egyet nem tudok még, hogy lehet sorokat cserélni? Lehet hogy én vagyok bamba, gamepaddal nyomom egyébként. -
Diego2002
tag
Üdv!
Multis gondom van NHL 06-al. Ismerősök mondják, hogy náluk jó a multi része, persze, hisz nem is egy online liga folyik. Viszont nálam valami oknál fogva nagyon szaggat a játék online meccs közben.
Először 2k alatt jelentkezett, és akivel játszottam, annak jó volt, és mondták, hogy náluk XP van fent. Kipróbáltam XP-vel, de úgy sem jó, szaggat.
A netemre gyanakodok egész egyszerűen, bár minden más játék jól megy multiban és a sávszélem és pingem egyaránt megfelelő. De amúgy érezhető is játék közben, hogy nem feltétlenül a nettel van a gond, hanem mintha szoftveres gond lenne, csak azt nemtom, hogy mi végett?
Ha valaki esetleg tud ajánlani valamit, azt megköszönöm! -
anulu
félisten
valaki help, pls!

-
anulu
félisten
népek help!
miért van az, hogy bejön a Loading screen, utána elindul a zene, de a háttér nem változik? fent van egy quit felirat, és ennyi???
#3 patch fent van. -
CzKaresz
tag
Sziasztok!
Keresek olyan embereket akiknek lenne kedve egy 16 csapatos online ligához! MEgbizható emberek kellenek akik majdnem minden nap nyomnák a játékot s mint joinolni mint hostolni is tudnak...
Akinek van kedve keressen meg MSN-en minnél hamarabb...
MSN,mail:czindrich@externet.hu -
anulu
félisten
válasz
.::cHeKkk::.
üzenetére
routerből kiszeded, hogy milyen ip-t kapott, és tolsz neki egy port-forwardot, h nyomja tovább kérdés nélkül a gépnek, és a router ''jó'' ip-jére kell kapcsolódni.
-
Yzerman
csendes tag
Thsá!!!
Nhl06 bajnokság indul.
Jelentkezni lehet MSNen: s.yzerman@freemail.hu -
Yzerman
csendes tag
Thsá!!!
Ha valaki Nhl online játszani keresen meg
Msn: s.yzerman@freemail.hu
-
.::cHeKkk::.
tag
Kérdés:
hogy lehet direct ip-vel játszani akkor ha: routerem van mind nekem mind akivel akarok játszani. Ezért egy valótlan címet ad ami a router elérési címe v az alapértelmezett átjáró. HIábamás az ip-m az NBA csak azt látja...És íy nem tudunk egymásra connectolni HELP!!!! -
Ati9500
senior tag
Srácok.. kellene help..
Nekem van egy Gamepad om p220 as saitek.
de megőrül tőle a játék, játék indítás utánn lekezd a menün rohangálni. fel-le...
Nem lehet valamit csinálni vele,
kipróbáltam logitech joy-*al de ezzel is detto
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Vazza meg 2004ben még működött ''alt'' gomb! 05ben már nem és itt sem! ÁÁÁ
''ALT'' nagyon kellene bocs a nem építő hozzászólásért! Amúgy kiba nagy a gém!
Üdv.: Robe -
Agostino
addikt
No warez gyerekek!
-
Bullet_
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
de hisz' ott van a cd-n...
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki nemtud egy olyan oldaltahonan letudnám hozzá tölteni a crack-jét?
[Szerkesztve] -
nem jön be a játék menüje...

-
Bullet_
tag
Na én már megnyertem vb-t, NHL-t.. jó nem legnehezebb szinten, de... rengeteget változott a MI tényleg okosak... lefülelik a passzokat, betömörülnek kapu elé, szval zsír az egész, arcok kidolgozása olyan baba h. hajjjaj.. MoH
A bujkálhat szégyenében
de.. egy hiba ami nagyon nem tetszik, hogy ha megkapom a korongot és ''sprintelni'' kezdenék és ott van előttem a csapattárs nem megy arrébb hanem bambul.. és összeakadunk, a játékosom meg elfárad... mert az energia csík nagyban megy le, no meg az ellenfél is betömörül a kapu elé... 
-
Kindgrind
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
szivesen

-
Kindgrind
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
tessék: Bővebben: link
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki nemtud egy olyan oldalt ahonan letudok szedni telepítő kodót a játékhoz?
-
Tényleg ha valaki akar egy LAN-t nyomni szívesen veszem a kihívást

az egyeztetés MSN-en legyen /cím az adataimba/.
Addig is
Lets go RedWings!!!
-
CzKaresz
tag
Este egy online ???
-
CzKaresz
tag
Ja ha érdekel valakit MEGJELENT!!!
-
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Találtam egy kis DEMO-t
Emberek lehet melegíteni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Hát nem tom Ti hogy vagytok vele de én már nagyon várom hogy folytatódjon a jól bevált sorozat. Főleg hogy LockOut volt

Eme link segít egy kicsit a kedvcsináláshoz:
Bővebben: link
Lets go RedWings!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

egy ideig el leszek vele, mert vagy 6-7 letiltható eszközből tudok választani...

de.. egy hiba ami nagyon nem tetszik, hogy ha megkapom a korongot és ''sprintelni'' kezdenék és ott van előttem a csapattárs nem megy arrébb hanem bambul.. és összeakadunk, a játékosom meg elfárad... mert az energia csík nagyban megy le, no meg az ellenfél is betömörül a kapu elé... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)