Hirdetés

Aktív témák

• rocket

nagyúr

Vegre sikerult megneznem a mnf meccset, hat nem volt melto egy hetfo esti rangadohoz.
    Steelresnek egyetlen eselye lett volna, a kihagyott field golnal, 10-10 lett volna, ezen kivul 0 sansz.
    Szerintem valami kis csapat fogja megallitani a Colts-t esetleg ha hamar kiderul, hogy vegig hazai palyan jatszhatnak (talan meg a Denver veszelyes rajuk 9-2-vel allnak), akkor a sztarok pihenni fognak, talan mar az utolso 2 meccs is tet nelkuli lesz ilyen szepontbol szamukra, eltudom kepzelni, hogy mar a Seattle ellen se jatszanak majd a sztarok, felesleges kockaztatniuk esetleges seruleseket, ha mar minden eldolt es a rajatszasban otthon jatszhatnak.
    Inkabb egy super bowl gyozelem, mint egy 16-0-as gyozelem/vereseg mutato es egy esetleges serules valamelyik meghatarozo jatekosnal.

Minden ertelmet veszti amit leirtam, ha most kikapnak a Tennessee-tol :)

Egyebkent az egyik reklamszunetben a sport1-en, nba jatekosok rohangaltak a kepernyon, a vegen kivolt irva, hogy hamarosan a sport tv musoran!, ugyhogy lesz NBA is, jobb kesobb mint soha, de nem ertem miert jo szezon kozben bekapcsolodni :)

[Szerkesztve]

Aktív témák